Πού έχουμε ξαναδεί τον επόμενο παίκτη του Fab 5;

Παλιός γνώριμος του ΑΝΤ1... Σε ποιο άλλο talent show έχει πάει;

Δεν μπόρεσε να διακριθεί στο »Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ πήγε και σε πολλές οντισιόν μουσικών σχημάτων. Εμφανίστηκε μέχρι και στον Θέμο… Φαίνεται, όμως, πως αυτό που του έλειπε για να μπει στο χώρο της showbiz, ήταν το »άγγιγμα»… των Fab 5!

Δείτε την εμφάνισή του στο »Ελλάδα έχεις ταλέντο» το 2009

Καλεσμένος και στην εκπομπή »ΟΛΑ» του ΘέμουΤο 2010 συμμετείχε στη χορογραφία του »ΟΠΑ» στη Eurovision

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, λοιπόν, οι Fab5 θα «σιγοντάρουν» ένα μουσικό γκρουπ για να βρει την ταυτότητά του, για να αποκτήσει τέλειο στιλ ο νέος του τραγουδιστής και για να κάνει την καλύτερη εντύπωση στο πρώτο live. Έτσι, καλούν έναν γκουρού του είδους, τον Νίκο Μουρατίδη και η συνέχεια… rocks επί της οθόνης!

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, δεν είναι άλλος από τον Ιάκωβο Γκόγκουα, ο οποίος μετράει μόνο δύο βδομάδες στο γκρουπ και το πρώτο του live μαζί τους απέχει μόνο… μία μέρα!

Θα καταφέρει η fabulous ομάδα, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να αναδείξει τη rock & stylish πλευρά του τραγουδιστή και να δώσει στο γκρουπ star quality; Πόσο καλά θα πάει το live μετά την παρέμβαση του Νίκου Μουρατίδη;

Ένα επεισόδιο hit με Λάκη Γαβαλά, Τρύφωνα Σαμαρά, Γιώργο Μέρλο, Πάνο Φασούλη και Νίκο Μουρατίδη παίζει δυνατά την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και τα δίνει όλα, στον ΑΝΤ1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίδυμη πρόκληση για τους Fab 5! Ποια ομάδα νίκησε;

Τρύφωνας: Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τον Ψινάκη

Η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση Ψινάκη – Ιωαννίδη

Πάνος Φασούλης: «Θα παντρευόμουν τον…»