Πότε επιστρέφει η Τατιάνα; Τι ετοιμάζει;

Μπορεί ο Αύγουστος να μην μας έχει αποχαιρετήσει ακόμα, όμως, η Τατιάνα Στεφανίδου, έχει επιστρέψει εδώ και αρκετές ημέρες στην Αθήνα και μάλιστα, έχει πιάσει, ήδη και δουλειά!

Η γνωστή παρουσιάστρια, μένοντας πιστή στις τηλεοπτικές της… παραδόσεις, για ακόμα ένα καλοκαίρι, φρόντισε να επιστρέψει στο γραφείο της αρκετά νωρίς, έτσι ώστε να έχει στην διάθεσή της όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, προκειμένου να ετοιμάσει με την ησυχία της, τον νέο κύκλο εκπομπών της. Αλλωστε, η Τατιάνα είναι ως γνωστόν τελειομανής…

Ετσι, από τις 20 Αυγούστου η δημοσιογράφος μαζί με την ομάδα της έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν τις ολοκαίνουργιες εκπομπές που έχουν στα σκαριά. Οσο για το αν ετοιμάζει αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την θεματολογία που θα ακολουθήσει; Απ ΄ότι γνωρίζω η Τατιάνα θα μείνει πιστή στην συνταγή των infotainment εκπομπών, που τόσο έχετε αγαπήσει.

Με άλλα λόγια, η θεματολογία της εκπομπής θα έχει την σφραγίδα της Τατιάνας και θα συνδυάζει την ψυχαγωγία με την ενημέρωση. Βλέπετε, οι καιροί έχουν αλλάξει και ο κόσμος εκτός από τα θέματα εκείνα που τον κάνουν να περνάει καλά, διψάει και για ενημέρωση και έτσι η Τατιάνα θα μείνει πιστή σε αυτή την τηλεοπτική συνταγή στην οποία τα τελευταία χρόνια έχει… ειδικευτεί, με αποτέλεσμα να έχει γίνει πια η… σπεσιαλιτέ της!

Με άλλα λόγια η Τατιάνα εννοείται πως θα ακολουθήσει το… one woman show, μιας και αυτό της πάει γάντι και μέσα από αυτό την έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές και κάθε χρόνο είναι πιστοί συνοδοιπόροι της στα τηλεοπτικά ταξίδια που ξεκινά. Οσο για το αν θα αλλάξει τίτλο η εκπομπή;

Η Τάτι προσανατολίζεται στο να διατηρήσει τον τίτλο, «Μίλα», μιας και δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος για να προχωρήσει στην αλλαγή του.

Το ολόφρεσκο «Μίλα», λοιπόν, ήδη ετοιμάζεται και αναμένεται να βγει στον αέρα περί τα μέσα του Σεπτέμβρη και πιο συγκεκριμένα ; Η΄στις 17 Σεπτεμβρίου ή στις 24. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες, μιας και πρόκειται για απόφαση της διοίκησης του καναλιού.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Πως διαμορφώθηκε η τηλεθέαση στις πρωινές εκπιομπές με την επιστροφή Καμπουράκη – Οικονομέα;