Πόσοι είδαν την δημόσια εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου;

Μάχη στα πρωινά!

 Οι περισσότεροι δεν περίμεναν ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα έβγαινε χθες στην εκπομπή του, όμως ο πρώην εκδότης ήταν στις επάλξεις! Κεφάτος και με όρεξη να μιλήσει για όλα όσα πέρασε και όσους τον στήριξαν στην δύσκολή του στιγμή. Η δημόσια «απολογία» του και η συγκίνηση της Τζένης Μπαλατσινού, άγγιξαν το τηλεοπτικό κοινό ;

Το «Πρωινό mou» πήρε πάσα από τους Καμπουράκη-Οικονομέα 19% και αμέσως το ανέβασε πάνω από 10 μονάδες, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος είχε την περιέργεια να δει αν ο Πέτρος Κωστόπουλος θα εμφανιστεί στην εκπομπή! 10:00-10:30 το ΜΕΓΚΑ είχε 27,5%, ενώ ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 25,1% στο σύνολο της τηλεθέασης. Χθες ήταν αρκετά υψηλό και το ποσοστό στο δυναμικό κοινό 15-44, μιας και έκλεισε στο 28,2%!

Πάντως, ακόμα και χθες, το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά βγήκε πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης, με μέσο όρο 31,7% στο σύνολο και 30,1% στο 15-44, ακουμπώντας ακόμα και το 40% για αρκετή ώρα!

Αξίζει πάντως, να σημειώσουμε και την εκπληκτική τηλεθέαση που είχε για ακόμα μια μέρα και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος χθες, στο τέλος της εκπομπής του, φιλοξένησε τον Λάκη Λαζόπουλο και έδωσε πάσα, στον Γιώργο και τη Φαίη το γενναιόδωρο 40%, το οποίο και διατήρησαν!

36,5% ήταν ο μέσος όρος της τηλεθέασης του Γιώργου Παπαδάκη, έναντι 21,6% της «Κοινωνίας ώρα ΜΕGA» και 19,6% της «Πρώτης Γραμμής» στο ΣΚΑΪ.