Πόσο χρονών είναι η Ελένη Δήμου;

«Τη λέω την ηλικία μου εύκολα...»

H τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, ο Λούκας Γιώρκας, η Βίκυ Καγιά αλλά και ο Σταμάτης Γαρδέλης κάθονται στον καναπέ του «Joy» αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Το JOY υποδέχεται την τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η οποία μιλάει μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με το χρόνο, χωρίς να κρύβει την ηλικία της. «Βλέπω τις ρυτίδες μου, το σώμα μου να αλλάζει, έχω πάρει κιλάκια, αλλάζουν τα πράγματα…Είμαι 56 χρόνων, τη λέω την ηλικία μου εύκολα»

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα: «Σε μια σχέση δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας, αυτό ίσως σχολιαστεί για ευνόητους λόγους αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ή σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν θεωρώ ότι αποτελεί λόγο δύο άνθρωποι να μην είναι κοντά»

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πανακότα με λεμόνι και σάλτσα κεράσι και η Αννούσα Μελά δείχνει πως με τέσσερα κομμάτια έχεις οκτώ look. Το JΟΥ συναντά τη χρυσή ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου και ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης αναλύει τις ταινίες της εβδομάδας : «Πως να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας Νο 2», «Χίλιοι τρόπο για να πεθαίνει κανείς στην Άγρια Δύση», «Το χέρι του ενός εκατομμυρίου».

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Την Κυριακή στον καναπέ του JOY κάθεται η Βίκυ Καγιά, η οποία μιλάει μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο. «Δεν ταιριάζαμε. Δεν ήμασταν καθόλου ταιριαστοί. Η ημέρα και η νύχτα».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον αγαπημένο ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος μιλά για τη σύζυγό του και για την οικογένειά του. «Έκανα νωρίς οικογένεια. Αισθάνθηκα τυχερός με τον άνθρωπο που έκανα τα παιδιά μου. Αποδείχτηκε πολύ καλή μάνα, μεγάλωσε δύο εξαίρετους γιους. Ένας έρωτας αξεπέραστος. Οι γιοι μου είναι 21 και 19, έχουμε βαθιά σχέση. Ήταν από μικρά δίπλα μου. Μαθαίνω από αυτούς, μαθαίνουν από εμένα, έχω πολύ ωραία σχέση».

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης ξεχωρίζει και αναλύει την ταινία: «Τα δυο πρόσωπα του Ιανουαρίου». Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει κοτόπουλο με πατάτες και η Αννούσα Μελά προτείνει τρόπους για να φορεθεί το σορτς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε την ηλικία του!
 
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε την ηλικία του στη Ναταλία

Πόσα χρόνια διαφορά έχει ο Κώστας Βουτσάς από την σύντροφο του;

Ποια είναι η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη;

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλάει για την ηλικία της και το γάμο που δεν έκανε

Αυτή είναι η ηλικία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Η αντίδραση της Αννίτας όταν η Νένα Χρονοπούλου αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία

Ξαφνιάστηκε η Μπαλατσινού με την ηλικία του Στράτου Τζώρτζογλου

Ποια είναι η πραγματική ηλικία του Γιώργου Καπουτζίδη;

Ποια είναι η πραγματική ηλικία του Σταμάτη Γαρδέλη;

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει την ηλικία της…