Πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές τη νέα ελληνική σειρά του ΑΝΤ1;

Τι τηλεθέαση έκανε το "Δείξε μου τον φίλο σου";

«Δείξε μου τον φίλο σου» είναι η νεανική κωμική σειρά που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1. Μια εξαμελής παρέα αποτελούμενη από 3 αγόρια και 3 κορίτσια δίνει ραντεβού στους δέκτες μας και μας γυρίζει στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας, τα φοιτητικά! Η σειρά έμεινε στα συρτάρια του καναλιού αρκετά χρόνια μέχρι να αποφασίσει να την εντάξει στο πρόγραμμά του. Πλέον θα μεταδίδεται καθημερινά αμέσως μετά τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή. Κι ενώ οι ελληνικές σειρές που παίζουν φέτος στις οθόνες μας είναι ελάχιστες, κατάφερε το συγκεκριμένο σίριαλ να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών;

Η απάντηση είναι …όχι. Το πρώτο επεισόδιο του «Δείξε μου τον φίλο σου» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 14,4%, μένοντας πίσω από την επανάληψη του Πίσω στο Σπίτι (16,2%), αλλά και από την ελληνική ταινία Η Παριζιάνα του Alpha που εκείνη την ώρα σκαρφάλωνε ακόμα και στο 20%! 

Να σημειωθεί ότι το Grey’s Anatomy που ολοκληρώθηκε μια μέρα πριν, ο προκάτοχος της νέας ελληνικής σειράς, είχε συγκεντρώσει το 17% του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο κανάλι έκλεψε την τηλεθέαση στην prime time ζώνη;