Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μηνιαίες προβλέψεις

 Κι όμως έφτασε ήδη ο δεύτερος μήνας του 2014. Πως θα είναι λοιπόν ο Φεβρουάριος; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος για τα ερωτικά και επαγγελματικά σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν το μήνα θα είσαι δραστήρια, θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις και θα είναι στο χέρι σου να έχεις θετικά αποτελέσματα, αρκεί να αναλάβεις πρωτοβουλία και να χειριστείς τις καταστάσεις δυναμικά. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στο Ζυγό, η ενέργειά σου θα στραφεί στη δουλειά σου και ανάλογα με τον τύπο της εργασίας σου θα υπάρχουν εξελίξεις. Με τον Ερμή όμως να κινείται ανάδρομα από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά, θα υπάρξουν αρκετές πισώπλατες παρεμβάσεις που θα πρέπει να προσέξεις, αν δεν θέλεις η εργασία και η καριέρα σου να διανύσει φθίνουσα πορεία. Καλό και φρόνιμο θα είναι από μέρους σου να προσπαθήσεις να βάλεις μία τάξη στα οικονομικά σου και να μην αναλώνεσαι τόσο πολύ με την δημόσια εικόνα σου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ, καθώς θα έχεις μία προδιάθεση να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που είναι μικρά, και κινδυνεύεις τώρα να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον Λέοντα, μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα του περιβάλλοντός σου, αλλά και να προκαλέσεις κάποια ρήξη στη μεταξύ σας σχέση. Η καλύτερη τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσεις, είναι να μεταχειριστείς τη λογική σου και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Θετικός θα είναι ο Φεβρουάριος για σένα στον αισθηματικό σου τομέα. Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα των αισθηματικών σου ζητημάτων και η αλήθεια είναι ότι θα σου φέρει αρκετά καλά στο σπίτι σου, αλλά και στην καρδιά σου. Θα νιώσεις, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνη, ότι οι κόποι σου και οι προσπάθειες σου πλέον ανταμείβονται και η πληρότητα θα είναι χαρακτηριστικό σχεδόν για όλη τη διάρκεια του μήνα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορεί να έχεις αλλαγή θέσης σε μία ήδη υπάρχουσα εργασία ή ακόμη και προαγωγή. Αν είσαι άνεργη, μπορείς να κάνεις ενέργειες προκειμένου να βρεις κάποια δουλειά. Ουσιαστικά, η πορεία σου εξαρτάται από τη συμπεριφορά και τους χειρισμούς που κάνεις εσύ η ίδια. Αν εργάζεσαι ως υπάλληλος, χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη ευσυνειδησία, καθώς η δουλειά σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, τότε χρειάζεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να προωθήσεις και να ανεβάσεις τη δουλειά σου. Να ξέρεις πάντως, ότι σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, αυτόν το μήνα μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα, αρκεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να μην περιμένεις από τρίτους να σου διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτόν τον Φεβρουάριο η προσωπική σου πρωτοβουλία θα διαδραματίσει ένα καταλυτικό ρόλο στην έκβαση των καταστάσεων στη ζωή σου. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει δύναμη και ενέργεια μέχρι τις 18 του μήνα, ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό από τον τρόπο που θα χειριστείς τα πράγματα. Από τις 6 του μήνα και μετά, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να δεις καθαρά τις καταστάσεις γύρω σου, καθώς θα υποκινείσαι από εμμονές και φανατισμό. Χρειάζεται αυτό το διάστημα να βάλεις τα συναισθήματα σου στην άκρη και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές
Σε αισθηματικό επίπεδο είναι η πρώτη φορά (ύστερα από μία αλληλουχία δυσκολιών και συναισθηματικών απωλειών του Ιανουαρίου, που προκάλεσε η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτης σου, της Αφροδίτης), που πραγματικά τα ερωτικά σου θα έχουν εύνοια και θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με όλη σου την ψυχή. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται, αλλά γενικότερα θα δεις ότι αυτός ο μήνας θα έρθει με περισσότερο χαμόγελο και λιγότερο κατήφεια, ακόμη και στα οικονομικά σου που δεν τα προσέχεις και τόσο.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο διανύεις μία καλή περίοδο στην οποία θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. Το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα θέματα που προσπαθείς να προωθήσεις, ωστόσο η θέση του κυβερνήτη σου στον Αιγόκερω επιδρά θετικά και σου δίνει τα απαραίτητα περιθώρια για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, καθώς κατευνάζει τις φιλονικίες και τις εντάσεις που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας ελπιδοφόρος μήνας είναι ο Φεβρουάριος για σένα αρκεί να είσαι συγκεντρωμένη και εστιασμένη μόνο στα θέλω σου και στην εκπλήρωση των αναγκών σου. Με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία να κινείται στον Αιγόκερω, αλλά και την εύνοια που σου χαρίζει ο Άρης στο Ζυγό, θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις αλλά και τις δυνατότητες να κερδίσεις πολλά οφέλη σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, αρκεί να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να μην αφήνεις τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγούν -χωρίς τη λογική και την πρακτικότητα. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6 Φεβρουαρίου και τα πράγματα πολλές φορές δεν θα είναι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές
Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινά ο μήνας αυτός για τα ερωτικά σου καθώς προβάλει αιτήματα που είναι αδύνατον να αγνοήσεις. Πρώτη σου ανάγκη λοιπόν αυτόν τον καιρό θα είναι να πάρεις και να δώσεις συναίσθημα για αυτό και οι κινήσεις που θα κάνεις θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν είσαι single, ο δίαυλος επικοινωνίας και γνωριμιών που ανοίγει ο Ερμής μέχρι τις 6 σε ορθή πορεία, κάνει εύκολες τις επαφές, τους νέους έρωτες και σε κάνει ερωτικά θυελλώδη. Από εκεί και μετά, ο ίδιος πλανήτης προτείνει την προσέγγιση ατόμων, με τα οποία έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς και θα πρέπει να τους κλείσεις ομαλά και φιλικά, αν θέλεις να πας παρακάτω στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο ερωτισμός θα είναι έντονος και θα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς με λιγότερο άγχος και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις καλύτερα κάποιες προκλήσεις στην κοινωνική σου ζωή, οι οποίες θα είναι ικανές να σε ταξιδέψουν σε μαγευτικά μέρη και διαδρομές.

Επαγγελματικές
Αυτόν τον μήνα μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες στις οποίες δουλεύεις. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεκινήσεις κάποια σχέση από τον επαγγελματικό χώρο, πέραν της συνεργασίας. Επίσης, θα αρχίσεις τώρα να βλέπεις να αποδίδουν οι κοπιαστικές προσπάθειές σου. Ακόμη κι αν αυτές οι αποδόσεις δεν είναι τόσο ουσιαστικές ή αναμενόμενες ως υλική ανταμοιβή, είναι πολύ σημαντικές σε προοπτικές. Τώρα θα έχεις όρεξη να δημιουργήσεις κι αυτό από μόνο του είναι πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα, γιατί μακροπρόθεσμα θα σε ανταμείψει όπως επιδιώκεις.

Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!