Πώς θα διαμορφωθεί το νέο πρόγραμμα του Star μετά την άφιξη Κουτσελίνη;

Πότε βγαίνει στον αέρα η Πόπη Τσαπανίδου; Προβληματισμός για την πρεμιέρα των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αναμφισβήτητα, η άφιξη της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και η παρουσίαση δικής της εκπομπής, κάτι που αναλαμβάνει για πρώτη φόρα στη μέχρι τώρα πορεία της, αποτελεί από την Τετάρτη κύριο αντικείμενο συζήτησης στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. «Πήρα την απόφαση να αφήσω τo κοντρόλ και να κατέβω στo πλατό. Η πρόταση του Star με τιμά και ελπίζω να δικαιώσω αυτή την ανατρεπτική επιλογή των στελεχών, που με εμπιστεύθηκαν. Δεν το σκέφτηκα. Είδα στα μάτια τους ότι με πίστεψαν και τους πίστεψα», δήλωσε η ίδια. Τι είδους εκπομπή, όμως, πρόκειται να παρουσιάσει και σε ποια χρονική ζώνη του προγράμματος θα ενταχθεί;

Μέχρι στιγμής το κανάλι της Κηφισιάς δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για το ποιοι παρουσιαστές πάνε που, παρά μόνο για την Πόπη Τσαπανίδου. Η παρουσιάστρια είναι η πρώτη που θα επιστρέψει στις οθόνες μας -μετά τους συντελεστές του κεντρικού δελτίου- λόγω επικαιρότητας. Το Live U θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και εφεξής θα έχει διάρκεια δύο ώρες, 10:00 – 12:00.

Εκεί είναι που πιστεύεται ότι θα ενταχθεί η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στις 12 το μεσημέρι. Το περιεχόμενο του προγράμματος δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, αν θα είναι είναι δηλαδή εκπομπή με gossip και lifestyle στήλες ή αν θα έχει περισσότερο κοινωνικά θέματα. Σε κάθε περίπτωσή πάντως, η Ζήνα Κουτσελίνη έχει περίπου ένα μήνα στη διάθεσή της για να την ετοιμάσει.

Αν υποθέσουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 20 του Σεπτέμβρη, πιο πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας των ψυχαγωγικών εκπομπών του Star θεωρείται η 28η Σεπτεμβρίου. Αυτό γιατί αν βγουν στον αέρα στις 21 του μήνα θα «καούν» από τον απόηχο των εκλογών, ενώ η 5η Οκτωβρίου θεωρείται αρκετά μακρινή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, ο «Τροχός της τύχης» και το «Blind Taste» θα συμπληρώσουν το παζλ, δημιουργώντας μια ενιαία ζώνη που θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο των οκτώ.

Γιώργος Σκρομπόλας