Πώς διατηρείται η Νάντια Μπουλέ; Όλα τα fitness μυστικά της

Βάζει κάθε εβδομάδα τους παίκτες του Black Out να αντιμετωπίσουν τους πιο ενδόμυχους φόβους τους. Ένας γυναικείος φόβος όμως -όλων των γυναικών- είναι εκείνος της ζυγαριάς. Τι θα δείξει; Πόσα κιλά θα πει;

Πώς αντιμετωπίζει η Νάντια Μπουλέ τη μάχη με τη ζυγαριά; Πώς διατηρείται; Πώς αντέδρασε όταν συνειδητοποίησε ότι πήρε 3 κιλά μέσα στις γιορτές;

Ποια είναι η σχέση σου με τη διατροφή και τη δίαιτα;
Δεν είμαι από τους ανθρώπους και από τις γυναίκες που ακολουθούν αυστηρή διατροφή, ούτε μετράω ποσότητες. Το σημαντικό, και αυτό που έχει βοηθήσει εμένα τουλάχιστον, είναι ότι έχω μάθει από πολύ μικρή να τρώω σωστά. Δηλαδή να μου αρέσουν οι υγιεινές τροφές. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι σαλάτες, τα ψάρια, τα φρούτα, οπότε αυτά εκ των πραγμάτων διαμορφώνουν ένα καλό διαιτολόγιο. Βέβαια, υπάρχουν περίοδοι που κι εγώ ξεφεύγω και όταν ξεφεύγω κόβω τη ζάχαρη. Αυτό είναι το πρώτο που κάνω.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να αγαπήσεις τη λεγόμενη υγιεινή διατροφή;
Είναι θέμα παιδείας καθαρά. Όταν ήμουν μικρή δεν ήθελα τίποτα από όλα αυτά. Αλλά οι γονείς μου ευτυχώς, επέμεναν σε αυτά και κατέληξα να τρώω τα πάντα. Μου αρέσουν πολύ τα όσπρια, τα λαδερά, τα φαγητά δηλαδή που μπορείς να έχεις στο διαιτολόγιό σου πολύ συχνά και είναι υγιεινά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το κάνω καταναγκαστικά. Μου αρέσει!

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που ξεφεύγεις με το φαγητό;
Στις γιορτές ξεφεύγω. Παίρνω κιλά, όπως και σε αυτές τις γιορτές πήρα. Πήρα 3 κιλά με πάρα πολλά γλυκά, με γυρίσματα που ήταν πολλές ώρες και τρώγαμε ακατάπαυστα… Οι διατροφικές ατασθαλείες που κάνουμε όλοι αυτήν την εποχή, σε κάνουν να παίρνεις τα κιλά. Ξεκίνησα λίγο πριν τις γιορτές με τα γυρίσματα, αλλά πήρα 3 κιλά. Τα οποία τα χάνω τώρα.

Ποια είναι τα μυστικά σου για να απαλλαγείς από αυτά τα 2-3 extra κιλά;
Κάνω τα εξής:
– Κόβω τη ζάχαρη και σταματάω τα γλυκά. Όχι στον καφέ! Εκεί θα βάλω δύο κουταλιές μαύρη ζάχαρη. Αλλά, ενώ θα έτρωγα εκτός από τη ζάχαρη στον καφέ και γλυκά, τα περιορίζω.

– Τρώω το αργότερο στις 8-9 το βράδυ, βραδινό.

– Κάνω pilates και φλαμένγκο όποτε μπορώ. Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός. Δεν είναι γυμναστική γυμναστηρίου που τη βαριέμαι. Είναι πολύ δημιουργική ενασχόληση.

– Το πρωί πάντα ξεκινάω την ημέρα μου με δημητριακά ολικής άλεσης Fitness.

– Και μέσα στην ημέρα έχω μαζί μου, στην τσάντα μου, για τις ώρες που πεινάω και δεν έχω κάτι καλό να φάω, μπάρες με δημητριακά ολικής άλεσης Fitness.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Tlife