Πόπη Τσαπανίδου: «Τέλος εποχής»!

Διαβάστε όλα όσα έγραψε η δημοσιογράφος...

Το καλοκαίρι τέλειωσε και η Πόπη Τσαπανίδου μελαγχολεί -όπως και οι περισσότεροι από εμάς που αφήσαμε πίσω μας τις διακοπές.

Με τον τίτλο «Τέλος Εποχής», η παρουσιάστρια γράφει στην ιστοσελίδα της:

«Αν έπεφτε Τρίτη… άντε Τετάρτη. Και Πέμπτη να έπεφτε! Αλλά Κυριακή; Να τελειώσει ο Αύγουστος ημέρα Κυρική; Να κλείσει μαζί με το Σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος μήνας και ολόκληρο το καλοκαίρι; Άδικο! Σαν να δίνει έμφαση στο τέλος.

Και μ αφήνει (για εσένα δεν ξέρω) να κολλάω το βλέμμα στη θάλασσα που λαμπυρίζει, θαρρείς και κάποιος άναψε εκατομμύρια λαμπιόνια, κάτω ακριβώς, από τον αφρό της. Να χάνομαι στο μπλε και άσπρο της. Να μαγνητίζομαι από τους άσπρους κύβους, με τα μπλε πατζούρια. Να ακολουθώ αργά αργά, το ιστιοπλοικό, με τα πανιά φουσκωμένα και να χαζεύω τα χταπόδια, να λιάζονται στον ήλιο. Γιατί είναι Κυριακή. Και έχω χρόνο να τα δω όλα αυτά και να μελαγχολήσω με το καλοκαίρι που τελειώνει.Γι αυτό σου λέω! Αν ήταν Τρίτη… άντε Τετάρτη…

Του χρόνου πάλι λοιπόν! Και μέχρι τότε… θα ανοίγω κρυφά τις φωτογραφίες στο κινητό και θα θυμάμαι τις στιγμές!

Το κολύμπι στη «Χαβάη» με την Ελένη και τον Αλέκο, τα t-shirt του φετεινού τρύγου του Στέλιου, το «Κένταυροοοος» του Γιάννη, τα flash tatoos με την Αμαλία και τα κορίτσια, την προπόνηση της Σάρον, το σούπερ κανό της Τζένης και όλες αυτές τις παραλίες, τα βράχια και τα γαλανά νερά που έκαναν το καλοκαίρι του 2014 να είναι υπέροχο!

Να είμαστε καλά…».

Διαβάστε ακόμα:

Ice Bucket Challenge: Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε την πρόκληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Πόπη Τσαπανίδου: «Φεύγω μπουχός! Εξαφανίζομαι»!