Πόπη Τσαπανίδου: Πρεμιέρα με το “Live U” τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου!

Πόπη Τσαπανίδου

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Star.

To “Live U” και η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφουν δυναμικά στην οθόνη του Star από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και καθημερινά από τις 10.00 – 12.00.

Η δική σου απευθείας ενημέρωση  στην πρωινή ζώνη της φιλόξενης συχνότητας του Star.

To “Live U” και η Πόπη Τσαπανίδου καταγράφουν και αναλύουν καθημερινά από τις 10.00 ως τις 12.00 τα γεγονότα, που συνθέτουν την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.

Μια δίωρη ενημερωτική εκπομπή, που στοχεύει στην πληροφόρηση των πολιτών και επιδιώκει τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση και την ανάλυση των γεγονότων. Μέσω των social media οι τηλεθεατές αποκτούν τη δική τους δυνατή «φωνή» και βρίσκουν άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά τους.

tsapan2

Δύο ώρες γεμάτες πολύπλευρη ενημέρωση από τον πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό χώρο. Όλα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα, στην περιφέρεια αλλά και στο εξωτερικό.

Και ταυτόχρονα, αποκωδικοποίηση των ειδήσεων από καλεσμένους πολιτικούς στο στούντιο αλλά και από ειδικούς, που μας μιλούν μέσω ζωντανών συνδέσεων.

Τα πρόσωπα, τα γεγονότα, οι πληροφορίες, το ρεπορτάζ, το παρασκήνιο, καταγράφονται και παρουσιάζονται από την έμπειρη Πόπη Τσαπανίδου και τη δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα του Star, προσεγγίζοντας τον παλμό της καθημερινότητας με τρόπο αισιόδοξο αλλά και χρήσιμο για τους τηλεθεατές.

Πόπη Τσαπανίδου και “Live U”, πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 10:00.