Πολύ καλό ξεκίνημα για το ONline με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο

Πρώτη σε τηλεθέαση στη ζώνη προβολής της ήρθε η νέα εκπομπή του Mega...

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης η νέα εκπομπή της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA στην οποία οι δύο δημοσιογράφοι αξιοποιούν κάθε ON LINE παρέμβαση μέσω των social media. Με το δεξί μπήκαν οι παρουσιαστές στο πλατό της νέας τους εκπομπής, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen κατάφεραν να πιάσουν την πρωτιά.

Δείτε εδώ την έναρξη του ONline

Θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν τους πολίτες, απόψεις και τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές διαμορφώνουν την ατζέντα της εβδομαδιαίας εκπομπής. Ποδαρικό έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και τα όσα δήλωσε κατά τη διάρκεια της κουβέντας βρίσκονται σήμερα στις κυριότερες ειδήσεις.

Δείτε εδώ τα κυριότερα αποσπάσματα

Σε ένα μοντέρνο στούντιο, με κοινό που έθετε τις ερωτήσεις του ζωντανά, γρήγορη ροή στην κουβέντα, χωρίς άσκοπες εντάσεις, η νέα ενημερωτική πρόταση του Mega φαίνεται πως βρήκε απήχηση στους τηλεθεατές. Σε μια δύσκολη βραδιά με Champions League, σίριαλ, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, το ONline πέρασε στην πρώτη θέση με ποσοστό στο γενικό σύνολο 18%.

Ο αγώνας «Μπάγερν – Σαχτάρ» κράτησε στη ΝΕΡΙΤ το 17,7% των τηλεθεατών, ενώ η αθλητική εκπομπή που ακολούθησε δεν ξεπέρασε το 13,2%. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα Καρντάσιανς που έπαιζαν εκείνη την ώρα απέναντι, τα μηχανάκια κατέγραψαν ποσοστό 14,7%. Σε παρόμοια επίπεδα κινήθηκε και η «!0η Εντολή» που συγκέντρωσε το 14,4% του κοινού. Όσο για τις «360°» της Σοφίας Παπαϊωάννου, περιορίστηκαν στο 8,9%.
 
Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης