«Πόλεμος» ΣΚΑΪ- ΕΣΗΕΑ

Διαβάστε τι αναφέρουν οι δύο πλευρές

Τη δική του απάντηση έδωσε πριν λίγη ώρα ο ΣΚΑΪ, προκειμένου να εξηγήσει γιατί δεν βγήκε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του σταθμού :

Μετά την παράνομη, καταχρηστική και αιφνιδιαστική στάση εργασίας που προκήρυξε αυταρχικά το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και επειδή ο ΣΚΑΪ σέβεται τους ακροατές και τηλεθεατές του εγγυούμενος πάντα την ποιότητα της ενημέρωσης την οποία υπηρετεί, αποφάσισε την αναστολή των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Η ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΣΗΕΑ το μεσημέρι, ανακοινώνοντας τρίωρη στάση εργασίας για το απόγευμα:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΤΙΤΑ διαμαρτυρόμενα για την επιχειρούμενη νέα μείωση αποδοχών των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών ραδιοφώνου και τηλεόρασης, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα « SKAI . GR », αποφάσισαν, κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεων, την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για σήμερα Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 από τις 15.00 έως τις 18.00. Οι Διοικήσεις των Ενώσεων ζητούν επιτακτικά να μην πραγματοποιηθεί καμία μείωση αποδοχών των εργαζομένων στον ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα « SKAI . GR ».