Ποιος θα παρουσιάσει το The Voice Kids;

Eπικρατέστερο όνομα είναι...

Τις τελευταίες μέρες , έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το τι πρόκειται να συμβεί στο σόου τραγουδιού για παιδιά, το The Voice Kids. H μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το The Voice 1 και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε, είναι αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι, τα τελευταία νέα που ακούστηκαν για το σόου ,είναι  αυτά που έκαναν λόγο για το ποιος θα παρουσιάσει το Τhe Voice Kids θέλοντας ως επικρατέστερα ονόματα αυτά της Ναταλίας Γερμανού και της Κάτιας Ζυγούλη. Τα σενάρια αυτά βέβαια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το ZappiT επικοινώνισε με την παραγωγή του σόου , η οποία διέψευσε την είδηση. Μέχρι αυτή τη στιγμή , δεν έχει τεθεί θέμα για το ποιος ή ποια θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή, αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς για να παρθεί μια τέτοια απόφαση. Να υπενθυμίσουμε ότι το The Voice Kids θα βγεί στον αέρα το πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν , δηλαδη όχι νωρίτερα από  τον Οκτώβριο. Άρα μέχρι να έχουμε επίσημη ανακοίνωση από το σταθμό ότι ακούγεται ή γράφεται είναι απλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!