Ποιος θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα της Μαρίας Μπεκατώρου;

Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ με καλεσμένο ποιον;

Ταχύρυθμα κάνουν στον ΑΝΤ1 ώστε να είναι όλα έτοιμα για τις 9 Μαΐου που θα βγει στον αέρα η πρώτη εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ».

Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας

Και καθώς οι μέρες περνούν γρήγορα, ένα από τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι και αυτό του πρώτου καλεσμένου. Στα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες συμπεριλαμβάνεται και αυτό της Φαίης Σκορδά. Η Φαίη είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για να κάνει ποδαρικό στην Μαρία Μπεκατώρου, αφενώς γιατί οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις εκτός «Πρωινού» είναι σπάνιες και αφετέρου επειδή μιλάμε για την παρουσιάστρια της αντίστοιχης καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού και μια τέτοια κίνηση θα είχε και συμβολικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, καμία επίσημη πηγή δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής την πιο πάνω φήμη. Με δεδομένο ότι πάνε μόνο λίγες μέρες από όταν αποφασίστηκε η σύνθεση της ομάδας, το θέμα του καλεσμένου δεν έχει πέσει ακόμα στο τραπέζι. Εξάλλου, χθες, Παρασκευή, έγινε η πρώτη σύσκεψη για τη θεματολογία και τις ενότητες της εκπομπής. Αναπόφευκτα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να οριστεί ποιος θα μπει με το δεξί στο πλατό της Μαρίας…

Γιώργος Σκρομπόλας