Ποιος θα είναι ο… παρτενέρ της Ζέτας Μακρυπούλια;

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το «Dancing with the stars 3», καθώς απομένουν λίγες μόνο ημέρες για να ξεκινήσει να μεταδίδεται ξανά από τον ΑΝΤ1 το πετυχημένο talent show.

 Ενώ λοιπόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν ξεκινήσει πρόβες για τον πρώτο τους χορό στο live της ερχόμενης Κυριακής, η μόνη εκκρεμότητα που είχε απομείνει ήταν για το ποιος θα είναι ο… παρτενέρ της Ζέτας Μακρυπούλια στην παρουσίαση, αναλαμβάνοντας να περιγράφει όσα γίνονται στο backstage.

Όπως σας είχαμε γράψει, πριν από λίγες μέρες είχε γίνει δοκιμαστικό με τους Αργύρη Αγγέλου, Κώστα Μαρτάκη και Τρύφωνα Σαμαρά να διεκδικούν τη συγκεκριμένη θέση. Τελικά λοιπόν, τα στελέχη του ΑΝΤ1 επέλεξαν για την παρουσίαση τον περυσινό νικητή και έτσι ο Αργύρης Αγγέλου θα είναι αυτός που θα είναι μεταδίδει όσα συμβαίνουν στο backstage του talent show. Οπότε, Ζέτα και Αργύρης θα συνεργαστούν για ακόμα μία φορά μπροστά από τις κάμερες και είναι σίγουρο ότι λόγω και της φιλίας τους θα είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που θα… χορέψει καλά στην παρουσίαση του «Dancing with the stars 3».

Γρηγόρης Μελάς