Ποιος θα αντικαταστήσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν φύγει για να γεννήσει;

Μέχρι πότε θα βλέπουμε το Happy Day στους δέκτες μας;

Η πρωινή εκπομπή του Alpha, που έκανε πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου, πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση, ειδικά στα νεανικά κοινά και το κανάλι της Κάντζας είναι πολύ ικανοποιημένο από την τηλεθέαση. Η Σταματίνα μαζί με την παρέα της μας σερβίρουν την πρώτη καλημέρα και φαίνεται πως έχουν βρει τη χημεία και το ρυθμό τους, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να τους επιβραβεύουν και να τους δίνουν «ψήφο» εμπιστοσύνης.

Έτσι όπως όλα δείχνουν η εκπομπή θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι το τέλος Ιουλίου. Όσο για την εγκυμονούσα Σταματίνα, σε λίγο καιρό θα εγκαταλείψει το πλατό της εκπομπής, για να πάει να γεννήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, το κανάλι θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητη η προσωρινή αντικατάσταση της. Εκείνο το διάστημα δε θα βάλουν κάποιο άλλο πρόσωπο στη θέση της και θα παραμείνουν οι υπόλοιποι της παρέας. Έτσι κι αλλιώς, η Σταματίνα έχει κάνει σαφές στο κανάλι, ότι δε θα λείψει για πολύ και μετά τη γέννηση της δευτερης κορούλας της και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της σχεδόν άμεσως.

Όσο για την πορεία του Happy Day, την επόμενη σεζόν, το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει, καθώς οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι πολύ ικανοποιήμενοι, χωρις βέβαια μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Τσιμιτσιλή για Κωστάκη: «Σε συμπαθώ, σε εκτιμώ, αλλά δεν είσαι και η Χαρούλα Αλεξίου»