Ποιός στεναχώρησε τη Ζέτα Ζούκα;

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Η Ζέτα Δούκα έδωσε συνέντευξη στο ένθετο TV Έθνος και αποκάλυψε τι την στεναχώρησε! Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την τηλεόραση και την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τα ελληνικά σίριαλ!

Από τη μια η ατυχία η τηλεοπτική, απ’ την άλλη η τύχη η θεατρική! Πόσο σε πίκρανε η οδύσσεια των «Βασιλιάδων»;
Με στεναχώρησε το ότι αποφασίστηκε να παγώσει η σειρά που αγαπήθηκε πολύ και απ’ το κοινό κι από μας, που δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτήν. Ελπίζαμε όλο αυτό το διάστημα, περιμέναμε να βρεθεί λύση και να μη σταματήσει η δουλειά, αλλά τελικά η απόφαση ήταν να μπει στον πάγο.

Εχει υπάρξει στόχος σου να αποδείξεις ότι είσαι ταλαντούχα πέρα από μια όμορφη γυναίκα με τηλεοπτική άνεση;
Μετράω δεκατέσσερα χρόνια στον χώρο, δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι ?ούτε ήταν ποτέ αυτός ο στόχος μου. Με ενδιαφέρει να συμμετέχει σε δουλειές οι οποίες να με αφορούν και να με εκφράζουν. Να προχωρώ, να ανεβάζω τον πήχη κάθε φορά.

Στον μονόλογο σου στο θέατρο ερμηνεύεις μια γυναίκα που περιμένει παιδί. Εχει χτυπήσει ανάλογο καμπανάκι και για σένα ή όχι;
Το να κάνεις παιδί είναι πιστεύω μια πολύ μεγάλη απόφαση, να μη σου πω η πιο μεγάλη. Δεν την έχω πάρει ακόμα και δεν ξέρω αν θα την πάρω. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ ότι είμαι 37 χρονών και πρέπει να προλάβω να κάνω ένα παιδί. Δεν παθαίνω τέτοιους… πανικούς και δεν μ’ αρέσουν γενικότερα τα πρέπει. Αν έρθει η ώρα να συμβεί και οι συνθήκες, τότε ναι, αλλά δεν θα κάνω κάτι μόνο και μόνο για να πω ότι το έκανα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσα χρήματα ζήτησε η Ζέτα Δούκα για να παίξει σε δύο επεισόδια της σειράς του Ρήγα;

Πόσα χρήματα θα δίνει η Μαριέττα Χρουσαλά στη νταντά του παιδιού της;

Ξεσπάει πασίγνωστη αστρολόγος: «Δεν έχω βγάλει λεφτά στο εξωτερικό»!

Ποιος παρουσιαστής δέχτηκε μείωση στο μισθό του για να μην απολυθούν οι συνεργάτες του;