Ποιος παρουσιαστής έδιωξε την καλεσμένη του από την εκπομπή;

Δείτε το βίντεο!

Δεν αντέξε και έδιωξε την καλεσμένη του από την εκπομπή, άρον άρον! Ο λόγος για τον γνωστό παρουσιαστή Anderson Cooper.

Ο παρουσιαστής είχε καλέσει την… «Γυναίκα Barbie», μια μητέρα τριών παιδιών που είναι εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις.

Η 51χρονη γυναίκα, που από τον μεγάλο αριθμό επεμβάσεων, δεν μοιάζει πάνω από 30, μετακόμισε πρόσφατα στις ΗΠΑ από τη Βρετανία, προκειμένου η οχτάχρονη κόρη της να λάβει μέρος στο αμφιλεγόμενο reality «Toddlers & Tiaras», όπου μικρά κοριτσάκια ντύνονται σαν μεγάλες γυναίκες, βάφονται και περνούν από διάφορες δοκιμασίες.Η γυναίκα αυτή μαθαίνει τις κόρες της να χορεύουν πάνω στο στύλο, τους δίνει χρήματα για να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις και τους διοργανώνει πάρτι botox, όπου η ίδια τους κάνει τις ενέσεις!!!

Ο Αnderson Cooper την άκουγε με το στόμα ανοιχτό να υπερασπίζεται τα όσα κάνει και δεν άντεξε: «Πιστεύω ότι είσαι απαίσια και δεν θέλω να μιλήσω μαζί σου πια. Γι’ αυτό και θα σταματήσω εδώ. Προσπαθώ να είμαι ευγενικός με τους καλεσμένους μου, όμως δεν μπορώ να σε ακούω», της είπε κι εκείνη φανερά ενοχλημένη σηκώθηκε και έφυγε.

Δείτε το βίντεο:

Μάλιστα ο Anderson Cooper μετά από το τέλος της εκπομπής έδωσε τις εξηγήσεις του για την απόφασή του: «Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενικός με τους καλεσμένους μου, αλλά όταν καλείς κάποιον θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του με ειλικρίνεια. Ένιωσα ότι όλο αυτό το έκανε για τη δημοσιότητα. Μετανιώνω που την κάλεσα και για τον τρόπο που εξελίχθηκε η συνέντευξη», είπε.

Διαβάστε ακόμη:

Το show με τα παιδικά καλλιστεία επιστρέφει στην Αμερικανική τηλεόραση

Το ατύχημα του Hugh Jackman σε live show της Oprah


Η Oprah όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Έβγαλε στον «αέρα» το… μπάνιο της!

Όταν τα παιδιά αναγκάζονται να βγουν στην τηλεόραση…