Ποιός Έλληνας συνάντησε σήμερα την Εύα Λονγκόρια στο Μονακό και τι του αποκάλυψε για το παρελθόν της

Ποιός ήταν ο πολύ τυχερός Έλληνας που άκουσε το "Σ'αγαπώ" από την πανέμορφη Εύα Λονγκόρια ; Η ηθοποιός του μίλησε και για την σχέση της με τον Ελληνοαυστραλό, Λουίς Μάντιλορ...

O λόγος για τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος θα φιλοξενήσει την πανέμορφη σταρ, σε μία από τις επόμενες εκπομπές του στο MTV!

 

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Cafe Lorca στο Μονακό και συζήτησαν για αρκετή ώρα. Η Λονγκόρια του αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση που είχε με τον Louis Mandylor, γνώριμό μας από το «My big fat Greek wedding»!

O 45χρονος Λούης Θεοδοσόπουλος-Μανδυλάρις γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνες ομογενείς και έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ, μετά τον αδερφό του, Κώστα Mandylor. Όπως αποκάλυψε η Εύα Λονγκόρια, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, την έμαθε πολλές …σόκιν λέξεις, κάποιες από τις οποίες μετέφερε η ηθοποιός και στον Γιώργο Σατσίδη!

Στο τέλος ,όμως, του είπε σε άπταιστα ελληνικά «Σ'αγαπώ» και έτσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, η συνέντευξη που θα παρακολουθήσουμε,αποκαλυπτική όπως παντα,  σύντομα από το MTV Greece!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρόκκος αποκαλύπτει αλήθειες για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά!

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής επιλέγει με τον C. Louboutin το νέο μοντέλο του Martini;

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει ότι μπήκε σφήνα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και τάραξε το τοπίο!

Rihanna: «Η Ελλάδα είναι από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου»!