Ποιος από τους πέντε παραδέχεται ότι έχει απιστήσει κάμποσες φορές;

Πώς αντέδρασε στο επίμονο φλερτ που δέχτηκε από άνδρα;

Τον γνωρίσαμε μέσα από τους «Βασιλιάδες» και γρήγορα εξελίχθηκε σε κρυφό και φανερό πόθο των νεαρών κοριτσιών. Ο Μάριος Ιωάννου είναι ένας από τους πέντε στρίπερ του θεάτρου «Λαμπέτη», εκεί που παίζεται προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα το «Άντρες έτοιμοι για όλα». Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τη «γυμνή» αλήθεια για τις σχέσεις του στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Έχεις απατήσει ποτέ;

Ναι. Μου έχει συμβεί μάλιστα να βρεθούμε στο ίδιο μέρος που είχα πάει με την άλλη κοπέλα, οπότε και να ήθελα δεν θα μπορούσα να της κρύψω την αλήθεια. Το χειρότερο που μου έχει συμβεί είναι να πάρει η τότε κοπέλα μου κατά λάθος την κάμερά μου στα χέρια της και να βρει στιγμιότυπα από διακοπές μου με μία άλλη. Πάντως, τις φορές που έτυχε να απατήσω τη σύντροφό μου, έγινε ενώ είχαμε τσακωθεί ή όταν αισθανόμουν ότι η σχέση μας έχει τελματώσει. Ίσως έψαχνα και αφορμή για να την τελειώσω.

Ποια είναι η πιο ακραία περίπτωση φλερτ που σου έχει κάνει μια γυναίκα;

Μου έχει τύχει να είμαι με έναν φίλο μου σε ένα κλαμπ και να έρθει ξαφνικά και να με φιλήσει στο στόμα! Τα ‘χασα! Δεν θυμάμαι καν τι μου είπε μετά.

Σε έχει φλερτάρει ποτέ άντρας;

Ναι, ασφαλώς. Ευτυχώς δεν το έχουν κάνει με θράσως, γιατί τότε κι εγώ θα είχα αντιδράσει απότομα. Μία φορά μόνο με είχε προσεγγίσει ένας άντρας που ενώ του έδειχνα ότι δεν ενδιαφέρομαι, εκείνος συνέχιζε. Ε, εκεί σηκώθηκα και έφυγα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤοΖΑPPIT στην παρουσίαση του θεατρικού έργου »Ανδρες έτοιμοι για όλα»

Πρωταγωνιστής των Βασιλιάδων έχει σχέση με πρωταγωνίστρια από το Αμάρτημα!

Ηθοποιός των Βασιλιάδων φτιάχνει σώμα για να βγει …γυμνός!