Ποιος άντρας θα μπει στην ζωή της Νατάσας Καλογρίδη και θα ανάψει φωτιές;

Ο λόγος για τον...

Στα πρώτα επεισόδια  του δεύτερου κύκλου από το  »Αμάρτημα της Μητρός μου» θα δούμε έναν αρρενωπό και δυναμικό άντρα να σκάει μύτη παίζοντας τον ρόλο του νέου σωματοφύλακα του Στέφανου Μεγαπάνου που λέγεται Αντώνης Μαρκονικοβαγγελομητρογιαννουλάκης και υπήρξε παλαιότερα φρουρός στην στεγασμένη πισίνα του Τσίπρα[!].

Ο Αντώνης που ακούει και στο χαϊδευτικό Τόνυ,θα ανάψει φωτιές στην οικεία Μεγαπάνου. Γιατί; Γιατί θα’ ρθει να πυρπολήσει την αχαλίνωτη σεξουαλικά Τζένη, σε σημείο που εκείνη δεν θα θέλει άλλο άντρα…πράγμα που έμοιαζε ως τότε απίστευτο!

Ο νεαρός,ωραίος άντρας θα βοηθήσει το Στέφανο να γλιτώσει από πολλά εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο του και παράλληλα θα ριχτεί στο κρεβάτι της Τζένης, για να την κάνει δούλα του! Μια από τις γερές ατάκες που θα χρησιμοποιήσει, όπως καταφέραμε να μάθουμε είναι  »Πως σε λένε» θα του πει αυτή. «Ρέσι» θα της απαντήσει με νόημα αυτός και εκείνη θα ξαναρωτήσει. «Από πού βγαίνει το…Ρέσι;» Και τότε θα ‘ρθει η πληρωμένη και εμπνευσμένη απάντηση με τρόπο που θα την ρίξει πάτωμα.

«Από το…Θα σ’αρέσει!».Ε,την συνέχεια την φαντάζεστε! Η Τζένη θα κοιμηθεί μαζί του,θα της αρέσει όπως είχε μυριστεί και o Ρέσι και δεν θα’ χει πια μάτια για κανέναν άλλο! Ο Χάρης θα χαθεί σιγά-σιγά από το «πακέτο»και θα αφιερωθεί με όλο της το είναι στον Αντώνη Μαρκονικολοβαγγελομητρογιαννακουλακη που θα την εκμεταλλευτεί τα…μάλα και θα της αρέσει κιόλας…

ΠΗΓΗ: ΤV ZAΠΙΝΓΚ

Διαβάστε ακόμη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχονται περισσότερα… αμαρτήματα!

Ποιο ζευγάρι χωρίζει στα νέα επεισόδια στο «Αμάρτημα της μητρός μου»