Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αυτό το Σαβατοκύριακο;

Ποια πρόσωπα θα φιλοξενηθούν στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»;

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται την Χριστίνα Παππά, αλλά και τα κορίτσια του «Όλα παίζουν», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου και Αλέκα Καμηλά. Ακόμα στην παρέα μας, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης και η Φωτεινή Γεωργαντά.

Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντά τον Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο Βασίλης Καλλίδης αποκαλύπτει τα μυστικά μιας ακόμα αγαπημένης συνταγής του, ενώ ο διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος μας συμβουλεύει πως θα χάσουμε βάρος.
Ακόμα, στο πλατό της εκπομπής έρχεται και ο Δρ. Δημήτρης Μπορούσας, Χειρουργός – ουρολόγος, για να συζητήσουμε θέματα που απασχολούν άνδρες και γυναίκες.
Επίσης, ο fashion designer Απόστολος Μητρόπουλος δίνει τα σωστά tips για μια όμορφη εμφάνιση, ενώ σχολιάζει τις σωστές και τις λάθος επιλογές επώνυμων γυναικών.

Τέλος, η Kate Middleton, η Amal Alamuddin και η Δέσποινα Βανδή, φιλοξενούνται με έναν… ιδιαίτερο τρόπο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.