Ποιοι θα είναι «Μες στην Καλή χαρά»;

Τα δοκιμαστικά έγιναν, οι αποφάσεις λήφθηκαν και αναμένονται οι τελικές συναντήσεις για να διευκρινιστούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δίπλα από την Ναταλία Γερμανού την καινούργια σεζόν στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» θα βρεθεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Ευαγγελία Αραβανή. Η συνάντηση μάλιστα με την Αραβανή έγινε και πήγε πολύ καλά, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν, ενώ το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Χατζηδάκη με τους υπεύθυνους του σταθμού της Κάντζας.

Όλα όμως, δείχνουν ότι εκτός από το Θέμη Γεωργαντά και τον Παύλο Σταματόπουλο, στην παρέα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ALPHA που παρουσιάζει με επιτυχία η Ναταλία Γερμανού θα είναι ο Παναγιώτης και η Ευαγγελία. Βέβαια, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, κρατάμε μία επιφύλαξη γιατί μπορεί να τους κόψει κάτι τη… χαρά, αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Άλλωστε, η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να βγει στον αέρα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και όπως είναι λογικό οι υπεύθυνοι της εκπομπής τρέχουν για να καταφέρει και φέτος η εκπομπή να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε backstage φωτογραφίες από το τρέιλερ της Ναταλίας Γερμανού!

Ναταλία Γερμανού: «Όποια και να μου φέρει το κανάλι θα συνεργαστώ μαζί της»!

Ποιοι θα περάσουν σήμερα από δοκιμαστικό για το «Μες στην καλή χαρά»;

Η επικρατέστερη παρουσιάστρια για το Μες Στην Καλή Χαρά