Ποιοι θα είναι …Μες στην καλή χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

 Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον πρωταθλητή Χρήστο Κουτούλια που «νίκησε» τη γενετική του αναπηρία μέσα από τον στίβο. Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Άγγελος Αγγέλου, που πρωταγωνιστούν στην παιδική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», είναι «Μες στην καλή χαρά»!

Μαζί μας ο κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, μιλά για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, προβλέπει τους νικητές και προτείνει ταινίες που αξίζει να δούμε. Τέλος, ο Μανώλης Κονταρός, έχοντας ξεπεράσει πλήρως την περιπέτεια με την υγεία του, μας διασκεδάζει με τις μαντινάδες του.

Οι καλεσμένοι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου είναι: ο Παύλος Κοντογιαννίδης, που μας μιλά για τη νέα του ιδιότητα ως στιχουργός, μοιράζεται μοναδικές ιστορίες και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Η Στέλλα Καλλή που ανεβάζει το κέφι με τις επιτυχίες της.

Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Θανάση Αλευρά στα Εξάρχεια, εκεί που άρχισαν όλα για τον ταλαντούχο ηθοποιό.