Ποιοι πρωταγωνιστές θα πάρουν τους βασικούς ρόλους στους Δαίμονες;

Αγαπήθηκαν πολύ από τους ρόλους τους σε τηλεοπτικές σειρές. Τώρα θα πλαισιώσουν την Άννα Βίσση στη θεατρική σκηνή του Παλλάς.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το cast της ροκ όπερας «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα, που θα ανέβει στις 3 Απριλίου στο θέατρο Παλλάς, φαίνεται πως βρέθηκαν -ύστερα από παρέλαση ηθοποιών- οι δύο πρωταγωνιστές που θα παίξουν στους βασικούς ρόλους.

Σύμφωνα με την Espresso, τον ρόλο της μάγισσας θα παίξει η Μπέσυ Μάλφα και τον Ντάνιελ θα ενσαρκώσει ο Παναγιώτης Πετράκης. Η Μπέσυ Μάλφα είχε υποδυθεί με επιτυχία τον ίδιο ρόλο και στην πρώτη παρουσίαση του έργου, πριν από περίπου είκοσι χρόνια και κρίθηκε ως η πιο έμπειρη για μια παράσταση που έχει πολλές ερμηνευτικές απαιτήσεις.

Η επιλογή του Παναγιώτη Πετράκη έγινε με το κριτήριο του καλλιτέχνη που συνδυάζει φωνή και υποκριτική, αλλά και την κατάλληλη εμφάνιση για τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα ένα κομμάτι από τους Δαίμονες στο Just the 2 of us, εισπράττοντας πολύ καλές κριτικές.

Η παράσταση ανέβηκε πρώτη φορά τη σεζόν 1991 – 1992 στο θέατρο Αττικόν και θεωρήθηκε από πολλούς ένα καλλιτεχνικό επίτευγμα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Δέσποινα Βανδή σχολιάζει το ατύχημα της Άννας Βίσση!

Άννα Bίσση: Μελαχρινή για τους «Δαίμονες»! Δείτε την πρώτη φωτογραφία