Ποιοί είναι οι καλεσμένοι του «Μεστην καλή χαρά»;

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Λουδάρος μας παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες.

Ο Σπύρος Πούλης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Σπύρος Σπαντίδας και η Δήμητρα Στογιάννη, οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», έρχονται με διάθεση για πλάκα.
Ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλούν για την εργένικη ζωή τους, τις γυναίκες και την παράσταση «Τώρα που γυρίζει», στην οποία πρωταγωνιστούν.
Ο χορευτής Δημήτρης Παπάζογλου συναντά την Κατερίνα Καραβάτου στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην οδό Στησιχόρου και θυμάται…
Τέλος, το πλατό θα μετατραπεί σε κρητικό γλέντι και ο διάσημος λυράρης Νίκος Ζωιδάκης θα μας διασκεδάσει με τις μαντινάδες του.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η Εβελίνα Παπούλια και η Λήδα Ματσάγγου μιλούν για τη ζωή τους, αλλά και τη συνεργασία τους με τον Χρήστο Φερεντίνο στην παράσταση «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό».
Η «Μάχη των φύλων» και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Ζήσης Ρούμπος και η Κατερίνα Τσάβαλου έρχονται ετοιμοπόλεμοι και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο!

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης γιορτάζει τα γενέθλιά του στο «Μες στην καλή χαρά» και μας μιλά για την πρεμιέρα της ταινίας «Πέμπτη και 12» της οποίας γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται τον παιδικό σταθμό «Φίλοι του Παιδιού» που φυλάει παιδιά απόρων οικογενειών και φροντίζει για τις ανάγκες τους.
Οι OTHERVIEW, ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της νεολαίας, μας ανεβάζουν μουσικά τη διάθεση.