Ποιο πρόσωπο φλερτάρει με την εκπομπή της Σπυροπούλου;

Ποιοι θα μπουν στο νέο “σπίτι” της παρουσιάστριας;

 Η αναζήτηση των προσώπων που θα καθίσουν μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον καναπέ του Alpha δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα όπως φαίνεται και μένει μετά από τα δοκιμαστικά που έχουν γίνει να καταλήξουν στα νέα πρόσωπα
Ο Στέφανος Μιλάτος, τοπ μοντέλο και χορευτής, βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τους ιθύνοντες της εκπομπής του Alpha ώστε να αναλάβει δράση στο πλατό ως μέλος της καινούριας τηλεοπτικής παρέας που θα πλαισιώσει την παρουσιάστρια, σύμφωνα με τον Ηλία Μαραβέγια και την εφημερίδα Espresso. O Στίβ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του έκανε δοκιμαστικό για το πρωινό του Σαββατοκύριακου και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση και – δεδομένης της απειρίας του – φαίνεται πως τα πήγε περίφημα.

Το μοντέλο έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα και το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία στη ζωή του όταν με μία φίλη του παρακολουθούσαν τα σόου στο Athens Xclusive Designers Week. Σύντομα άρχισε να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μοδας, όπως οι Givenchy, Rocco Barocco και Jean Paul Gaultier. Ακόμη μία επιτυχία του είναι ότι το διεθνούς φήμης περιοδικό «W» τον επέλεξε πέρυσι μάζί με άλλον έναν άντρα μοντέλο προκειμένου να ποζάρουν στο εξώφυλλο του ανάμεσα σε γυναίκες σούπερ μοντέλα όπως η Katie Moss, η Daria Werbowy και η Lara Stone.
Εκτός από τον Στέφανο Μιλάτο σε συζητήσεις για το πάνελ της εκπομπής βρίσκονται και άλλα πρόσωπα της showbiz με τα ονόματα του Μάνου Ιωάννου, της Κωνσταντίνας Κλαψινού, του Γιάννη Σπαλιάρα αλλά και της Μαρίας Κορινθίου να έχουν πέσει στο τραπέζι.