Ποιά πρωταγωνίστρια θα ανοίξει μπυραρία;

Πότε θα αναλάβει χρέη επιχειρηματία;

Η αγαπημένη ηθοποιός ήθελε διακαώς να ξεκινήσει μια επιχείριση στην Ελλαδίτσα της κρίσης και όλοι συνωμοτούσαν εναντίον της προκειμένου να μην γίνει πραγματικότητα αυτή της η κίνηση. Τελικά αυτή η επιμονή της αποδεικνύεται σοφή και ανοίγει μια μπυραρία εντελώς γερμανικού τύπου στην Αθήνα. Φυσικά όλα αυτά θα συμβούν στα καινούρια επεισόδια της σειράς «Πίσω στο σπίτι».

Η Αντζελα κατά κόσμον Τζένη Θεωνά ήθελε να κάνει κάτι στο οποίο θα μπορούσε να συνδυάσει κάτι ελληνικό με κάτι το γερμανικό και το βρήκε. Σύμφωνα με το TV Zάπινγκ, η ιδέα της να ανοίξει μπυραρία βρίσκει απόλυτα σύμφωνα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που προθυμοποιούνται να τη βοηθήσουν. Ηδη, από το τρίτο ολοκαίνουριο επεισόδιο θα δούμε ότι οι προσπάθειές της να ξεκινήσει την επιχείριση θα ευοδωθούν και με το κλειδί πλέον στο χέρι θα μπει στο μαγαζί για να το κάνει όπως το έχει ονειρευτεί από παλιά…

Η κοπέλα ξεκινά από το μηδέν για να φτιάξει τη μπυραρία-εστιατόριο όπως ακριβώς την έχει στο μυαλό της : Εδέσματα από την πατρίδα της, μπύρες από όλη την Ευρώπη και υπηρετικό προσωπικό ελληνικό… Φυσικά ένα άρωμα Ελλάδας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μαγαζί και θα είναι φανερό σε όλη την προετοιμασία. Ολη η οικογένεια καλείται να βοηθήσει στην καινούρια της προσπάθεια. Εκτός βέβαια, από τον Ηλία και την Κατερίνα που τη στηρίζουν -όσο μπορούν τελοσπάντων- αλλά δεν μπορούν να βρίσκονται σε μόνιμη βάση στο μαγαζί καθώς έχουν πλέον άλλα καθήκοντα μέσα στο σπίτι του. Η δουλειά στου Χατζόπουλου αποδεικνύεται πιο σκληρή αλλά και πιο ενδιαφέρουσα απ’ ό,τι αρχικά νόμιζαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ της νέας τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 – Πότε αρχίζει;

NEA τουρκική σειρά – Ποιά κανάλια δίνουν μάχη για να την αποκτήσουν;

Όταν ο Σουλεϊμάν και η Σιλά ήταν παντρεμένοι!