Ποιά πρώην παίκτρια του «Dancing» θα κάνει guest στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Δεν τους έφτανε η ανεργία του Χάρη, η ακαταστασία και οι διπλοβάρδιες της Βάσως, η μουρμούρα του μπαμπά για την επιλογή της, τώρα έρχεται να προστεθεί και η Νατάσσα!

Είναι χρόνια φίλες με την Βάσω, συζητούν τα πάντα, συμφωνούν στα πάντα, αγοράζουν τα πάντα, αλλά διαφωνούν σε ένα μόνο σημείο. Στον Χάρη!

Στο 21ο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ιωάννα Πηλιχού «εισβάλει» στο σπίτι και τη ζωή του ζευγαριού και την αναστατώνει!

Συγκεκριμένα…

Η Βάσω κι ο Χάρης ετοιμάζονται να περάσουν ωραία και ξεκούραστα στο ρεπό της. Κανονίζουν όμως χωρίς την Νατάσσα, την επιστήθια φίλη της Βάσως, που εισβάλλει σπίτι τους και δεν λέει ούτε να φύγει, ούτε να σταματήσει να κατηγορεί τον Χάρη.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια…
Οι προοδευτικές απόψεις της Βούλας «σκοντάφτουν» για άλλη μια φορά πάνω στις παραδοσιακές του Μηνά. Έτσι, ενώ εκείνη προετοιμάζει χριστουγεννιάτικο ταξίδι μοναχά για πάρτη τους, ο Μηνάς καταφέρνει να της χαλάσει τα σχέδια για να μη χάσει την ησυχία του.

Η Μαρίνα δεν χαίρεται καθόλου καθώς ανακαλύπτει πως το όνομα του γιου τους είναι μέσα στα δέκα πιο συνηθισμένα. Θα ήθελε να του έχουν δώσει ένα πιο πρωτότυπο, αλλά ο Ηλίας επιμένει πως έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να πάρει το όνομα του παππού του. Αν όμως έκαναν μια κόρη, τι όνομα θα της έδιναν;