Ποια γνωστή εκπομπή αναλαμβάνει η Maria Menounos;

Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει με την γνωστή παρουσιάστρια.

Περίπου δύο 24ωρα πέρασαν από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της παρουσιάστριας Giuliana Rancic με την εκπομπή “E!News” και ήδη έχει βγει στη δημοσιότητα το όνομα της αντικαταστάτριάς της.

Αυτή δεν είναι άλλη από την γνωστή Ελληνοαμερικάνα Maria Menounos, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης, αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της κεντρικής εκπομπής του νούμερο ένα αμερικανικού ψυχαγωγικού καναλιού E! Entertainment.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο και όλη η ιστορία στηρίζεται σε πληροφορίες, ωστόσο, κανείς δεν έχει διαψεύσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Ούτε οι ιθύνοντες του καναλιού, αλλά ούτε και η Maria Menounos.

Όσον αφορά την Giuliana Rancic, είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο για δύο χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής μέχρι τον Απρίλιο του 2016 και η αποχώρηση της αιφνιδίασε πολλούς.

«Για περισσότερο από μία δεκαετία, ήμουν αρκετά τυχερή που συμμετείχα στην επιτυχία του “E!News” και θα μου λείψει η οικογένεια μου από την εκπομπή. Την ίδια στιγμή, είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω με δύο σημαντικές εκπομπές του “Ε!”, αλλά και παραγωγός του show “Rich in Faith” και που συνεχίζω την προώθηση της δικής μου σειράς ρούχων. Είναι μία συναρπαστική περίοδος για εμένα και ευχαριστώ την ομάδα του “Ε!” που κατανοεί την επιθυμία μου να αφιερωθώ σε αυτό το διαφορετικό κεφάλαιο της ζωής μου», είχε πει μεταξύ άλλων η Rancic.