Ποια εκπομπή του ΑΝΤ1… παγώνει!

Κόψε από δω, κόψε από κει, τελικά… άντε γεια! Τι εννοώ; Να σας εξηγήσω παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή!

Πριν από αρκετούς μήνες, πριν μάλιστα από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, είχα αναφέρει, ένα από τα καινούργια project που είχαν εξασφαλίσει στον ΑΝΤ1, με τίτλο «Wanted». Η εκπομπή αυτή επικεντρώνεται σε παρέες που στήνουν φάρσες και πέφτει πολύ γέλιο σε όποια χώρα κι αν έχει πραγματοποιηθεί και προβληθεί. Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια των στελεχών του Αμαρουσίου θα έβγαινε φέτος στον αέρα και μάλιστα, γύρω στον Οκτώβριο, άρχισε να προβάλλεται και τρέιλερ με το οποίο καλούσαν τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή. Το τρέιλερ έλεγε χαρακτηριστικά πως

«Στην παρέα σου, δεν σταματάτε να πειράζετε ο ένας τον άλλο;

Έχετε ταλέντο στις φάρσες και δεν φοβάστε να φτάσετε στα άκρα;

Τότε είστε αυτό που ψάχνουμε! Συστηθείτε μας, με τον πιο αστείο τρόπο. Στείλτε μας το βίντεο της παρέας σας και γίνετε εσείς οι παρουσιαστές της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1».

Τον τελευταίο καιρό όμως, το εν λόγω τρέιλερ… εξαφανίστηκε; Ποιος είναι ο λόγος; Επειδή το έχουν βάλει στο… ψυγείο, μέχρι να βρουν παραγωγό να το αναλάβει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό, η εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει να κάνει την εκπομπή, δήλωσε αδυναμία να την πραγματοποιήσει με το κόστος που της ζητούσε το κανάλι του Αμαρουσίου. Η συγκεκριμένη εταιρεία, που βρίσκεται χρόνια στο χώρο, αρνήθηκε να αναλάβει την εκπομπή, θεωρώντας ότι λόγω του πολύ «κόψε, κόψε», θα έπρεπε να ρίξει την ποιότητα και το αποτέλεσμα δεν θα τηρούσε τα στάνταρ της. Έτσι είπε «άντε γεια», με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να… wanted παραγωγό εταιρεία να την αναλάβει. Επειδή όμως, λόγω των δύσκολων οικονομικά συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, γνωρίζουν και στο Μαρούσι ότι το εγκεκριμένο κοστολόγιο είναι πολύ χαμηλό, ανησυχούν κι αυτοί ότι όποιος το αναλάβει δεν θα μπορέσει να φέρεις εις πέρας αξιοπρεπώς το συγκεκριμένο project. Όπως φαίνεται λοιπόν το «Wanted» θα παραμείνει στο ψυγείο, ευελπιστώντας ότι θα έρθουν καλύτερες οικονομικά μέρες, ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν το μπάτζετ της εκπομπής και να τη βγάλουν στον αέρα όπως πρέπει για να γελάσουν οι τηλεθεατές κι όχι το… παρδαλό κατσίκι από το αποτέλεσμα.

Γρηγόρης Μελάς