Ποια εκπομπή της Μαίρης Συνατσάκη δε βγήκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα;

«Συζητούσα για μια εκπομπή...»

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο περιοδικό YOU και αναφέρθηκε στη φετινή της συμμετοχή στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά και στη σχέση της με τον Γιώργο και τη Φαίη, συγκριτικά με την σύντομη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν μέσα απο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega: «Αισθάνομαι πολύ διαφορετικά,σαν να έχω αυτόν το χώρο στο κεφάλι μου λίγο πιο οικείο. Νοιώθω πιο μέσα στα δικά μου νερά».

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την παρουσιάστρια σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει δικό της talk show, που όμως δε βγήκε στο αέρα, η ίδια απάντησε: «Όχι, συζητούσα για μια εκπομπή με ίντερνετ, βίντεο του youtube κλπ, αλλά λόγω κωλυμμάτων με τα πνευματικά δικαιώματα των βίντεο δεν προχώρησε».

Πρέπει να πούμε ότι η εκπομπή στην οποία αναφέρεται η Μαίρη, είναι αυτή που είχε σκοπό να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα το κανάλι του Αμαρουσίου, αμέσως μετά τη συμμετοχή της παρουσιάστριας στο DWTS4. Oι σκέψεις του καναλιού τότε ήταν η Μαίρη να αναλάβει μια μικρής διάρκειας εκπομπή στο δευτερο μισό της σεζόν, ώστε να καλύψει κάποιες ανάγκες του σταθμού, ωστόσο, δεν υλοποιήθηκε ποτέ.