Ποια εκπομπή συνεχίζει στο MEGA και την επόμενη σεζόν;

Άναψε το "πράσινο φως" από το κανάλι

Η εκπομπή Celebrity Game Night που παρουσίασε στο Mega η Σμαράγδα Καρύδη, πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Το τηλεοπτικό παιχνίδι των επωνύμων ήταν μια από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης ήταν υψηλά και το επίπεδο της παραγωγής ανεβασμένο.

Όπως γράφει η Μαρία Ανδρέου στην εφημερίδα Espresso, η Σμαράγδα που είναι αγαπημένο πρόσωπο του καναλιού της Μεσογείων, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα …χτυπάει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό. Το Mega φαίνεται πως συζητά με τον σεναριογράφο της τηλεοπτικής επιτυχίας Singles Γιώργο Φειδά για μια νέα κωμική σειρά, της οποίας τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός. 

Η Σμαράγδα θα υποδυθεί μια δυναμική μητέρα, αγωνίστρια, που τα βγάζει πέρα μόνη της, για να ανθρέψει τα παιδιά της, να τα μορφώσει και να τα κάνει σωστούς ανθρώπους πριν βγουν μόνα τους στην κοινωνία. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε επεισόδιο υπολογίζεται ότι θα έχει διάρκεια 35 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα:

Καρύδη – Αθερίδης: Μαζί στη Λέσβο!