Ποια είναι η κόρη του Λάκη Λαζόπουλου;

Η Μαριέλλη Λαζοπούλου χαράζει την επαγγελματική της πορεία ανεξάρτητη, χωρίς το "βαρύ" όνομα του πατέρα της.

Η ίδια δεν πάει σε κοσμικά πάρτι και αποφεύγει τα φλας των φωτογράφων. Απεχθάνεται την έκθεση στον φακό, αφού έχει επιλέξει να είναι χαμηλών τόνων. Θέλει να πετύχει επαγγελματικά, χωρίς να ταυτίζεται η δραστηριότητά της με το βαρύ όνομα του πατέρα της. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα και προσπαθεί όσο μπορεί να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας. Έτσι είναι ελάχιστες οι φορές που την έχουν απαθανατίσει, όπως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο.

Όπως γράφει η Τεριάννα Παππά στην Espresso, η 25χρονη Μαριέλλη Λαζοπούλου είναι πίσω από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Αν». Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αξιόλογο επαγγελματικά, καθώς είχε συμμετάσχει και ως executive producer και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρη». Η Μαριέλλη εργάζεται σε εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών και αναμένεται το όνομά της να φιγουράρει στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές.

Η Μαριλού, όπως την φωνάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και όπως κάθε κόρη, είναι και η αδυναμία του μπαμπά της Με τους γονείς της έχει ιδανικές σχέσεις, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά τη γιαγιά της στη Λάρισα.

Διαβάστε ακόμα:

Αυλαία για το «Αλ Τσαντίρι». Η συγκίνηση του Λάκη Λαζόπουλου και το μήνυμα στους τηλεθεατές!

Ο Παπακαλιάτης μιλάει στην Ελένη για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας του «Αν…»

Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Λαζόπουλος με τον Παπακαλιάτη!

Παπακαλιάτης – Τι λέει για τη σχέση του με τον Λαζόπουλο και τι απαντά στα σχόλια περί αντιγραφής;