Πλήρης ανατροπή στην τηλεθέαση: Σκορδά – Λιάγκας πέρασαν μπροστά από τον Σεφερλή

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το πιο ενδιαφέρον τηλεοπτικό ντέρμπι της σεζόν;

Τα έφεραν όλα τούμπα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής. Αυτό που σταδιακά βλέπαμε να συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, την τηλεθέαση του «Mega με μία» να υποχωρεί αφήνοντας μεγαλύτερο χώρο για το «Πρωινό», στο τέλος της εβδομάδας έγινε ανατροπή. Για πρώτη φορά στις τρεις εβδομάδες που παίζουν απέναντι, ο Γιώργος και η Φαίη κατάφεραν να περάσουν πολύ μπροστά από τον Μάρκο τόσο στο σύνολο τηλεθέασης όσο και στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen έδωσαν 32,4% στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και 24,6% στο Mega. Το «Πρωινό» βρέθηκε σε όλο το διάστημα που ήταν στον αέρα πάνω από το 30% φτάνοντας μέχρι και 36,3%. Η υψηλότερη επίδοση για το «Mega με μία» δεν ξεπέρασε το 28,4%.

Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά σημείωσε ποσοστό 29,2% με τον Μάρκο Σεφερλή να μένει σχεδόν έξι μονάδες πίσω, στο 23,6%. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ 10:00 – 10:30 που είναι στον αέρα το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Alpha κράτησε το 19,7% του δυναμικού κοινού, ο ΑΝΤ1 το 23,5%, ενώ με το Mega συντονίστηκε μόνο το 10,7% των τηλεθεατών.

Η εικόνα που παρουσιάζουν οι πίνακες τηλεθέασης της Παρασκευής για τις δύο εκπομπές είναι αυτή της πλήρους ανατροπής. Πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, φέτος, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένα και όλα είναι πιθανά…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης