Πέτρος Πολυχρονίδης: «Έχω φάει ξύλο, φωτοβολίδα στον ώμο, καρέκλα στο κεφάλι»

«Ξεχρέωσα ό,τι εκκρεμότητες είχα με το δημόσιο από ΤΕΒΕ, Εφορίες κτλ…»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για τα βίαια σκηνικά στα γήπεδα και την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο «Τροχός της Τύχης», στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο…

Τώρα με τον «Τροχό της Τύχης» ένιωσες να χάνεις το μυαλό σου και να καβαλάς το καλάμι;

Μέχρι στιγμής πολλοί παραξενεύονται που πάω και τους μιλάω στο δρόμο. Δεν νιώθω κάτι άλλο, δεν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Πηγαίνω ακόμη στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω το γάλα των παιδιών μου. Απλά πια μπορεί να βγω και καμιά φωτογραφίες που τις γειτόνισσες που θα συναντήσω. Αυτό που ουσιαστικά άλλαξε στη ζωή μου είναι ότι διαθέτω 20 λεπτά παραπάνω για να μιλάω με ανθρώπους. Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό, είναι όμορφο. Αν ήμουν 20 χρονών και μου έδιναν μια εκπομπή, ίσως να ήταν πιο εύκολο να ξεφύγεις. Στα 37 του είναι δύσκολο να καβαλήσεις καλάμι. Του χρόνου που θα κάνουμε πάλι συνέντευξη θα μου πεις εσύ αν την έχω ψωνίσει!

Με τα πρώτα λεφτά που πήρε από το Star τι έκανες για να το γλεντήσεις;

Ξεχρέωσα ό,τι εκκρεμότητες είχα με το δημόσιο από ΤΕΒΕ, Εφορίες κτλ… Μεγάλο γλέντι έγινε να ξέρεις, γιατί γλίτωσα τις 100 δόσεις.

Μετά τη δημοσιότητα που έχεις πάρει από την εκπομπή ένιωσες τα γυναικεία βλέμματα λίγο πιο έντονα πάνω σου;

Για να σου πω την αλήθεια, οι μεγαλύτερες μου θαυμάστριες κυμαίνονται στις ηλικίες 6-12 χρονών. Στο ερωτικό κομμάτι τώρα, ίσως σε κοιτούν περισσότερη ώρα και σου λένε ότι φαίνεσαι πιο όμορφος από κοντά. Σε ομορφαίνει η τηλεόραση ας πούμε;

Όλα αυτά τα χρόνια που κάνεις ρεπορτάζ στα γήπεδα έχεις ζήσει ακραία σκηνικά με οπαδούς;

Ναι βέβαια, έχω φάει ξύλο, φωτοβολίδα στον ώμο, καρέκλα στο κεφάλι, μου έχουν πετάξει τζαμαρία κι άλλα πολλά.

Αυτούς τους τύπος τους έχεις κυνηγήσει νομικά;

Ποιον να κυνηγήσεις, τον κανίβαλο; Ξέρεις εσύ να έχει μπαγλαρώσει ποτέ κανείς κάποιον από αυτούς; Θυμάμαι στο ιστορικό εκείνο ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που είχαν χτυπήσει τον Ευθυμιάδη τον διαιτητή μου είχαν πετάξει φωτοβολίδα και έφαγε και μια ιπτάμενη καρέκλα. Μετά πήγα στο νοσοκομείο να κάνω εξετάσεις. Επίσης, έχει τύχει να με ουρήσει οπαδός την ώρα που έκανε συνέντευξη μέσα στο γήπεδο. Ήταν ένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε κακή κατάσταση και μάλιστα το σκηνικό έγινε την ώρα που ήμασταν στον «αέρα». Δεν κυνήγησα ποτέ κανέναν ποτέ αυτούς τους κάφρους γιατί δεν έχουν αίσθηση με το περιβάλλον τους.