Πέτρος Κωστόπουλος: Κατάφερε την ανατροπή στην τηλεθέαση του Πρωινό mou

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τις πρωινές εκπομπές την Παρασκευή;

Από την αρχή της σεζόν αποτελούν τα προγράμματα των οποίων η τηλεθέαση έχει συζητηθεί όσο λίγων εκπομπών. Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά από τη μία και το Πρωινό mou με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού από την άλλη δίνουν καθημερινές μάχες εδώ και μήνες. Νικητής από την τηλεοπτική αρένα μέχρι τώρα βγαίνει ο ΑΝΤ1 -συνήθως με σημαντική διαφορά. Χθες, όμως, τα πράγματα κύλησαν λίγο διαφορετικά…

Όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα της Nielsen, το Πρωινό mou -ολοκληρώθηκε μια ώρα νωρίτερα λόγω εκλογών- στο δυναμικό κοινό ηλικών 15-44 κατάφερε να περάσει μπροστά από το Πρωινό και μάλιστα αρκετές μονάδες.

Συγκεκριμένα, από τις 10:00 έως τις 11:30 η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό «χτυπώντας» ακόμα και 31,3% την ώρα που η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σημείωνε 22,9%. Το Πρωινό του ΑΝΤ1 αύξησε τα ποσοστά του την τελευταία ώρα, μετά την ολοκλήρωση του Πρωινό mou. 

Ο μέσος όρος τηλεθέασης για τις δύο εκπομπές την Παρασκευή διαμορφώθηκε ως εξής:
ΣΥΝΟΛΟ: Πρωινό mou – 20,1%, Πρωινό – 27,5%
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ: Πρωινό mou – 25,6%, Πρωινό – 25%

Να σημειώσουμε ότι η απουσία της Φαίης Σκορδά από την εκπομπή μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, έχει ευνοήσει σημαντικά το αντίπαλο στρατόπεδο, που τις τελευταίες μέρες δείχνει να κερδίζει έδαφος στο δυναμικό κοινό. 

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης