Πέτρος Κωστόπουλος: «Η στοχοποίησή μου είναι εγκληματική πράξη»

Η απάντηση στο δημοσίευμα του politico που τον συμπεριέλαβε στους 12 ανθρώπους που ευθύνονται για την κρίση της Ελλάδας.

Στο δημοσίευμα του politico eu το οποίο ανέφερε τους 12 ανθρώπους που ευθύνονται για την κρίση της Ελλάδας και είχε συμπεριλάβει τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο παρουσιαστής δίνει την απάντηση του μέσα από την ιστοσελίδα toratora.gr, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρει τα εξής: «Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό. Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο, απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη – ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει – είναι εγκληματική πράξη».