Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πως θα σε επηρεάσει η σημερινή πανσέληνος…

Διαβάστε περισσότερα!

 Αυτό φυσικά δεν αναφέρεται στο «χρώμα» του φεγγαριού, απλά είναι μια έκφραση που επικράτησε από τον αγγλικό όρο «once in a blue moon» που κυριολεκτικά σημαίνει «μια φορά κάθε μπλε φεγγάρι» και μεταφορικά ένα φαινόμενο που συμβαίνει σπάνια. Πραγματικά, το επόμενο μπλε φεγγάρι θα σχηματιστεί στις 31 Ιουλίου 2015. Όσον αφορά τώρα στη συγκεκριμένη Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 31 Αυγούστου, θεωρείται αρκετά θετική, αφού σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη. Έτσι, είναι πολύ πιθανό μέσα από σημαντικά γεγονότα – θετικά ή αρνητικά – να ξεπεράσουμε τις ανασφάλειες και τα προβλήματά μας και να χαράξουμε μια νέα πιο δυναμική πορεία.

Κριός

Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου πρόκειται να δραστηριοποιήσει το υποσυνείδητό σου και να σε παροτρύνει να δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Ο Χείρωνας που σχηματίζει στενή σύνοδο με το γεμάτο φεγγάρι, θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις την συμπεριφορά τόσο την δική σου όσο και των ατόμων που ζουν κοντά σου και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πολλοί Κριοί μπορεί να δημιουργήσουν αυτό το διάστημα μια παράνομη σχέση ή μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι ότι πρόκειται για το πιο φωτεινό φεγγάρι του χρόνου που «φωτίζει» κάθε μυστικό, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες.

Ταύρος

Η πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 31 Αυγούστου σε παροτρύνει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο φιλικό σου κύκλο και αφού απαλλαγείς από «δυσάρεστες» επιρροές και κακές συναναστροφές, να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για την κατάκτηση των μελλοντικών στόχων σου. Ο Πλούτωνας και ο Άρης που ρίχνουν τις θετικές τους ακτίνες σ’ αυτό το «μπλε» φεγγάρι θα σου προσφέρουν την κατάλληλη υποστήριξη είτε για να εδραιώσεις συναισθηματικές σχέσεις, είτε για να προωθήσεις σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό. Όσοι Ταύροι επιθυμείτε να γίνετε γονείς, θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο αυτό το διάστημα που υπάρχει εύνοια σύλληψης. Τέλος, καλό θα είναι να προσέξεις την διαχείριση των οικονομικών σου, αφού υπάρχει τάση σπατάλης που μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE