People’s Choice Awards 2013: Η συγκίνηση της J. Aniston και οι νικητές των βραβείων!

Μια βραδιά με πολλές λαμπερές παρουσίες, συγκίνηση και εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο “Nokia Theater” στο Λος Άντζελες, όπου έγινε η 34η ετήσια τελετή απονομής των People’s Choice Awards.

Οικοδέσποινα των βραβείων ήταν η ηθοποιός Kaley Cuoco και την παράσταση έκλεψαν η νεαρή Taylor Swift, που πήρε το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας country μουσικής, η Katy Perry που σκόραρε 4 στα 4, καθώς κέρδισε σε όλες τις κατηγορίες όπου ήταν υποψήφια: Αγαπημένη Καλλιτέχνης, Αγαπημένο Τραγούδι, Αγαπημένο Βιντεοκλίπ και Αγαπημένο φαν κλαμπ (KatyCats).

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία αλλά και η συγκίνηση της Jennifer Aniston στη σκηνή, την ώρα που βραβεύτηκε ως η πιο αγαπημένη ηθοποιός κωμικής σειράς.

Στο χώρο του κινηματογράφου, ξεχώρισε η ταινία The Hunger Games, που κέρδισε 3 βραβεία μεταξύ των οποίων και εκείνο της Αγαπημένης ταινίας, ενώ οι αστέρες των Αγώνων Πείνας, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson και Liam Hemsworth, ψηφίστηκαν ως οι πρωταγωνιστές με την καλύτερη χημεία μεταξύ τους. Η 22χρονη ηθοποιός Jennifer Lawrence κέρδισε 3 προσωπικά βραβεία για το ρόλο της στην ταινία The Hunger Games.

Highlight της βραδιάς ήταν και η performance της Christina Aguilera, που ξεσήκωσε κυριολεκτικά το κοινό.
Διαβάστε περισσότρα στο TLIFE