ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ: Δύο κηδείες σε μία μέρα…

Ποιος θα αυτοκτονήσει στο τελευταίο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Πειρασμός» , το τραγικό φινάλε θα δούμε στις οθόνες μας τον Ιανουάριο… Την ημέρα του γάμου της Νιχάλ με τον Μπεχλούλ ο Αντνάν αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από την Μπιχτέρ. 

Φυσικά αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να την στεναχωρεί αφού πλεόν είναι ελεύθερη να χαρεί τον έρωτα της με τον
Μπεχλούλ, εκείνος όμως της ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ακυρώσει το γάμο του και της δηλώνει πως δεν θέλει να στεναχωρήσει την Νιχάλ! Η Μπιχτέρ τον απειλεί πως θα πάει στον γάμο και θα αποκαλύψει όλα όσα γίνονται μεταξύ τους τόσο καιρό..

Ο Μπεσίρ αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας στον Αντνάν τον παράνομο δεσμό της Μπιχτέρ με τον Μπεχλούλ…. Η Φριντέβς απελπισμένη από την συμπεριφόρα της κόρης της ζητά από τον Μπεχλούλ να πάει στο σπίτι για να την βρεί και να την ηρεμήσει…..Για μία και τελευταία φορά προσπαθεί να πείσει τον άντρα που αγαπάει να αλλάξει γνώμη…Στο δωμάτιο εισβάλει ο Αντνάν που βλέπει τον παράνομο ζευγάρι και ταπεινώνει τον Μπεχλούλ! Στη συνέχεια θα δούμε τραγικές στιγμές, καθώς η Μπιχτέρ αρπάζει το όπλο τον Αντνά και αυτοκτονεί μπροστά στους δύο άντρες….και η μητέρα της παθαίνει εγκεφαλικό!!

Δύο κηδείες θα δούμε στις τελευταίες σκηνές  της σειράς…Ο Μπεχλούλ θα αποχαιρετήσει μόνος του την Μπιχτέρ, μονολογώντας πάνω από τον τάφο της για όσα πέρασαν μαζί. Μετά από αυτό θα πάρει τον δρόμο της φυγής αφού θα προτιμήσει να πάρει τον δρόμο της φυγής…

Ο Αντνάν θα πάρει την οικογένεια του και θα πάει να ζήσει στο Βόσπορο. Η τελευταία σκηνή της καθημερινής σειράς δείχνει τη Νιχάλ να παραχωρεί την μπροστινή θέση του αυτοκινήτου στην μαντεμουαζέλ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι της ταιριάζει καλύτερα…

Διαβάστε ακόμη:

Απόψε ο ΑΝΤ1 σας βάζει σε… «Πειρασμό»

Πειρασμός: Ο Χιλμί καταστρώνει ένα καταχθόνιο σχέδιο για να εκδικηθεί την Φιρντέβς

Διπλός «Πειρασμός» και το Σαββατοκύριακο!