Πασίγνωστος σκηνοθέτης για Κωστόπουλο: «Σαν interviewer με άριστα το 10 παίρνει 4»!

«Την Ζέτα Μακρυπούλια την πνίγει αυτό το πληκτικό περιβάλλον και η αταλαντοσύνη που περιφέρεται πάνω στη σκηνή του J2US»!

Αίσθηση κάνει με τα όσα δηλώνει για τον Πέτρο Κωστόπουλο ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Μαστοράκης.

Λέγοντας ανοιχτά την άποψή του για τους παρουσιαστές της τηλεόρασης, στο περιοδικό PEOPLE και τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο Νίκος Μαστοράκης αναφέρει τα εξής:

«Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν από τους βασικούς πολέμιούς μου από τον καιρό που εργαζόμουν στον ΑΝΤ1. Επειδή όμως είμαι επαγγελματίας, είπα ότι θα βγάλω τον Κωστόπουλο στην τηλεόραση. Αυτή ήταν η εκδίκησή μου». Ο Πέτρος και ο Λύκος, που παρουσίαζε το 1993 ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Star, ήταν μια ιδέα του Νίκου Μαστοράκη. «Ο Πέτρος τότε ήταν καλύτερος  απ' ό,τι σήμερα. Για την ηλικία του, το στάτους του και την ιστορία του, αυτό που κάνει τώρα είναι επιεικώς ανόητο. Για μένα, σαν interviewer, με άριστα το 10, παίρνει 4».

Για την Ζέτα Μακρυπούλια υπογραμμίζει: «Τη Ζέτα την έβγαλα εγώ πρώτος ως ηθοποιό. Πίστευα πως είναι μια μικρή Τζένη Καρέζη. Έπαιξε στο σίριαλ Χωρισμένοι με Παιδιά. Μάλιστα, επειδή τότε πήγαινε σχολείο, κάναμε τα γυρίσματα Σαββατοκύριακο. Η Ζέτα ήταν και είναι καλή ηθοποιός. Φέτος σαν παρουσιάστρια δεν μου αρέσει. Ίσως την πνίγει αυτό το πληκτικό περιβάλλον και η αταλαντοσύνη που περιφέρεται πάνω στη σκηνή».

Διαβάστε ακόμα:

«Η Μενεγάκη είναι πλούσια αμειβόμενη γι' αυτό κάνει τα ίδια και τα ίδια»!