Πασίγνωστος Έλληνας άνκορμαν δηλώνει: «Η κόρη μου θα βγει από το σπίτι στα 22 της! Θα της φτιάξω μία τάφρο!»

Τι του έλειψε από τις φετινές διακοπές και κατά πόσο ευθύνεται η κόρη του σε αυτό;

Ένας ένας, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, επιστρέφουν στα πόστα τους μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο Νίκος Χατζηνικολάου γύρισε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή και αφού καλημέρισε τους ακροατές του, αναφέρθηκε στις διακοπές του και τους λόγους που δεν τον άφησαν να τις χαρεί όσο ήθελε.

Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από τα παιδιά του, τα οποία λόγω των διαφορετικών τους ηλικιών έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές ώρες.

“Ήταν ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό καλοκαίρι για μένα. Διακοπές δεν κάναμε, γιατί είχαμε την εγκυμοσύνη και κατόπιν τον ερχομό της κόρης μας. Δυο πράγματα, λοιπόν μου έλειψαν: οι διακοπές και ο ύπνος. Ακούω ύπνο και ζαχαρώνω! Η μικρή ξυπνάει κάθε μία με μιάμιση ώρα για να φάει και από την άλλη, ο 18χρονος γιος μου βγάζει τα …σπασμένα του γυμνασίου και του λυκείου και γυρίζει αργά το βράδυ από διασκέδαση. Τον περιμένω μέχρι τις δύο, τρείς να επιστρέψει! Οι πιο φυσιολογικοί είναι οι μικρότεροι γιοι μου, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος, πέντε και τρεισήμισι χρονών αντίστοιχα, που πέφτουν κανονικά στην ώρα τους για ύπνο και ξυπνάνε το πρωί, με τη μία!», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος, έσπευσε να διευκρινήσει τις …δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει η κόρη του κατά την ενηλικίωσή της: »Θα βγει από το σπίτι στα είκοσι δύο της και γύρω γύρω θα της φτιάξω μια τάφρο»!

Διαβάστε ακόμα:

Τι όνομα θα δώσει στη νεογέννητη κόρη του ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Για τέταρτη φορά μπαμπάς ο Ν.Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντά για το που σκέφτεται να κάνει δελτίο του χρόνου