Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών κάνει τη ζωή του ταινία!

Η σύζυγος γράφει και σκηνοθετεί την ταινία και ο σύζυγος θα πρωταγωνιστεί!

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Επέτειος» και στιγμιότυπό της θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ερωτικής σχέσης που θα μπορούσε να είναι η δική τους, αν και βασίζεται σε μυθοπλαστικά στοιχεία.

«Αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού από την πρώτη τους συνάντηση, τον έρωτά τους, τον χωρισμό τους. Για να εστιάσει στη συνέχεια, στη στιγμή που ξανασυναντιούνται και αναπολούν τις καλύτερες στιγμές τους. Πράγμα φυσικό, αν το σκεφτείς, αφού τα ζευγάρια έχουν την τάση να θυμούνται μόνο τις καλές στιγμές όταν περάσει καιρός από τον χωρισμό τους και όχι την αιτία που τους χώρισε», δηλώνει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η ηθοποιός λέει σχετικά με τα κοινά που έχει η ταινία με την προσωπική της σχέση με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στην «Επέτειο»: «Δεν είναι αυτοβιογραφική, αλλά περιλαμβάνει κάποια κοινά μας στοιχεία, πράγμα φυσικό. Η στιγμή όπου το ζευγάρι αναπολεί παρέα ένα κοινό ταξίδι στην Τυνησία, οι αναμνήσει που έχουν από μια βόλτα στη βροχή, την ώρα που η θέα και μόνο μιας πολυθρόνας τους οδηγεί σε ένα ταξίδι στο παρελθόν, όλα αυτά είναι δικά μας ενσταντανέ».

Διαβάστε ακόμα:

Στροφή στα… παραμύθια για την Θεοφανία Παπαθωμά

«Η γυναίκα μου με γνώρισε ενώ φορούσα ψηλοτάκουνα»! Ποιος γνωστός ηθοποιός το δήλωσε;