Πασίγνωστη Ελληνίδα πολεμική ανταποκρίτρια άφησε την τηλεόραση και ασχολείται με το ψάρεμα!

Ο πόλεμος που τη σημάδεψε - Η απόφασή της να εγκαταλείψει τα μεγάλα κανάλια της Αθήνας για μια διαφορετική ζωή

Η εμπειρία του κινδύνου που παραμονεύει κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά, δεν είναι κάτι που μπορεί να αντέξει ο καθένας. Ο ζωντανός εφιάλτης του πολέμου που μαίνεται γύρω σου ή σε κάνει πιο σκληρό ή σε διαλύει. Η επανένταξη στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής δεν είναι εύκολη υπόθεση…

«Τα πρώτα βράδια κοιμόμουν με τη μητέρα μου στο ίδιο κρεβάτι. Όπως και να το κάνεις, ύστερα από τέτοιες καταστάσεις ο ψυχικός σου κόσμος είναι ταραγμένος. Κάποιο βράδυ ακούστηκε ένας θόρυβος από ένα μηχανάκι που περνούσε κάτω από το σπίτι μας. Πετάχτηκα από τον ύπνο φωνάζοντας «Πάμε να φύγουμε, μας βομβαρδίζουν!», εξομολογείται -στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την Μαρία Λεμονιά- η Ευτυχία Πενταράκη, η ανταποκρίτρια του STAR στον πόλεμο της Βαγδάτης το 2003, οι ριψοκίνδυνες περιγραφές της οποίας έμειναν αξέχαστες στους τηλεθεατές.

«Υπήρχαν νεκροί παντού. Το συνεργείο του STAR επέστρεψε στην Ελλάδα. Μου άφησαν μόνο μια φορητή ψηφιακή κάμερα… που με δίδαξε να χρησιμοποιώ ένας κάμεραμαν του CNN, ο Τάρας Πρότσνικ. Σκοτώθηκε λίγες μέρες αργότερα, όταν βομβαρδίστηκε το ξενοδοχείο στο οποίο μέναμε. Εγώ γλίτωσα κατά τύχη…», η συγκλονιστική αφήγηση της Ευτυχίας.

Εκείνες οι στιγμές φαίνεται πως για την ίδια σήμερα αποτελούν μακρινό παρελθόν. Πέντε χρόνια μετά τον πόλεμο της Βαγδάτης, η Ευτυχία Πενταράκη εγκαταλείπει την Αθήνα και έγινε παρουσιάστρια ειδήσεων και αρχισυντάκτρια στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Ποιά είναι η αγαπημένη της ασχολία; Το καταδυτικό ψάρεμα! Άλλωστε, οι φίλοι της την φωνάζουν «τράτα»!

«Μπορεί να βρίσκομαι στο νερό 11 ολόκληρες ώρες την ημέρα κυνηγώντας ροφούς, σαργούς, αστακούς και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται στη θάλασσα. Το ψάρεμα με ελεύθερη κατάδυση είναι η δεύτερη φύση μου»…

Διαβάστε ακόμα:

Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα τραγουδήσει και θα πληρωθεί… με τρόφιμα;

Παρουσιάστρια, αγαπητή στους τηλεθεατές, θα πουλάει ρούχα!

Πασίγνωστος ¨Ελληνας ηθοποιός ήταν πατωματζής

Ποιός ηθοποιός ήταν γκρουπιέρης στο καζίνο;

Ποιός διάσημος ηθοποιός ήταν μανάβης;

Δημοφιλής ηθοποιός πωλούσε δαντέλες στο Σύνταγμα!

Πασίγνωστος ζεν πρεμιέ ήταν πλασιέ προφυλακτικών!

Γνωστή μας ηθοποιός έγινε γραμματέας σε κλινική!

 Ποια ηθοποιός από τα «Κλεμμένα όνειρα» έχει δουλέψει σε γκαρνταρόμπα;

Ποιός διάσημος ηθοποιός ήταν κρεοπώλης;