Παρουσιάστρια παραδέχεται ότι την φλερτάρουν γυναίκες

"Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στην αγάπη και τον έρωτα", λέει η ίδια. Γιατί φέτος επέλεξε να μην κάνει τηλεόραση;

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα…

…για το αν την έχουν φλερτάρει γυναίκες και την αντίδρασή της

Ναι, έχει τύχει. Φυσιολογικά. Χαμογέλασα! Δεν βλέπω κάτι τρομακτικό και περίεργο σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ότι θέλει. Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στην αγάπη και τον έρωτα.

…γιατί δεν θα συμμετάσχει στο «Μες στην καλή χαρά»

Δεν υπήρξε κανένα παρασκήνιο και πιστέψτε με, δεν έχει να κάνει με τον οικονομικό παράγοντα, γιατί δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία να το συζητήσω. Δεν θεωρώ ως απόλυτο κριτήριο για να επιλέξεις μια δουλειά το πόσα λεφτά παίρνεις. Με την Ναταλία είμαστε φίλες, μιλάμε πολύ και την εκτιμώ απεριόριστα. Θεωρώ ότι με τον Θέμη και τον Βασίλη έχουν μια πολύ όμορφη παρέα. Δεν μπορούσα να βρίσκομαι στην εκπομπή για καθαρά δικούς μου λόγους. Ήταν θέμα προγραμματισμού κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών που είχαν ήδη κλείσει και δεν μπορούσα να είμαι παράλληλα στην εκπομπή.

…για τα τηλεοπτικά της σχέδια

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση ιδιαίτερα. Από τα 18 μου, που ήρθα στην Αθήνα, δεν είδα την τηλεόραση ως κάτι που, αν σταματούσε δεν θα μπορούσα να ζήσω. Δεν εθίστηκα ποτέ! μια ζωή κάνω διάφορα πράγματα. Με το τραγούδι, τα τέσσερα τελευταία χρόνια αισθάνομαι ολοκληρωμένη. Με εκφράζει αυτό που κάνω.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Στικούδη: Γιατί δεν θα είμαι Μες Στην Καλή Χαρά

Το φιλί μεταξύ γυναικών στην Τελετή Έναρξης που αναστάτωσε…

Πρωταγωνίστρια που λάτρεψε το ελληνικό κοινό δήλωσε πως είναι λεσβία