Παρουσιάστρια δηλώνει: «Πήρα τον Περρή και τον Κουτσογιαννόπουλο και τους είπα ότι είμαι άνεργη»!

"Επικοινώνησα με όποιον ήξερα σε αυτό το χώρο. Ψάχνω για δουλειά. Δεν βγαίνω"...

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο μιλάει αυτή την εβδομάδα η Γιολάντα Διαμαντή, εκφράζοντας το άγχος και την αγωνία της για το γεγονός ότι έχει μείνει χωρίς δουλειά, μετά τη διακοπή της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον Λάμψη.

«Προσπαθήσαμε και οι δύο πλευρές, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λύση. Έτσι, κράτησα μόνο το κομμάτι των σπικάζ και είμαι σε αναζήτηση δουλειάς, γιατί δεν εργάζομαι από χόμπι και με τα χρήματα που κερδίζω τώρα, δεν βγαίνω!», εξομολογείται η Γιολάντα Διαμαντή και συνεχίζει: «Επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Περρή, όπως και με ότι φίλους και γνωστούς έχω σε αυτόν το χώρο και τους είπα ότι είμαι άνεργη. Με τον Βαγγέλη είμαστε φίλοι και μάλιστα από εκείνον, εντελώς τυχαία, έμαθα ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα του σταθμού».

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι απευθύνθηκε και στο περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη για την αναζήτηση εργασίας: «Πήρα τηλέφωνο τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και του είπα να μεταφέρει στην Ελένη ότι είμαι άνεργη και αν ακούσει κάτι να με ενημερώσει. Σου είπα και προηγουμένως ότι επικοινώνησα με όποιον ήξερα σε αυτόν τον χώρο. Όταν ψάχνεις για δουελιά, δεν χωρούν εγωισμοί».

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας – Διαμαντή δίνουν τέλος στην κόντρα τους on air!

Με δυσκολία μίλησε η Γιολάντα Διαμαντή στην «Πρωινή Μελέτη»

Ο Βαγγέλης Περρής μαθαίνει στον αέρα της εκπομπής ότι η Γιολάντα Διαμαντή είναι στο νοσοκομείο

Εμετική συζήτηση στην Ελένη!

Γιολάντα Διαμαντή: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον Βαγγέλη Περρή»