Παρελθόν το «Πρώτο Θέμα» για τον Βαγγέλη Περρή

Γιατί αποχώρησε ο δημοσιογράφος από την κυριακάτικη εφημερίδα…

Ο Βαγγέλης Περρής με τον Θέμο Αναστασιάδη συνεργάζονται πολλά χρόνια, τόσο στην τηλεοπτική εκπομπή «ΟΛΑ» όσο και στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα», αφού ο Βαγγέλης τα τελευταία χρόνια διατηρούσε στήλη κυρίως τηλεοπτικού σχολιασμού.

Εδώ και μερικές εβδομάδες η στήλη του δημοσιογράφου έλειπε από τις σελίδες της εφημερίδας κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά στους αναγνώστες αλλά και στον δημοσιογραφικό χώρο, αφού η συνεργασία μεταξύ των δύο ανδρών τόσα χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματική.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως οι σχέσεις των δύο συνεργατών είναι τεταμένες και πως παρά το γεγονός ότι συνεχίζουν μαζί στην τηλεοπτική εκπομπή του Αnt1, υπάρχει μεταξύ τους ένταση, που οδήγησε στην λήξη της συνεργασίας τους στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα»..

Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μου, που προέρχονται από υψηλόβαθμο στέλεχος της εφημερίδας  «Πρώτο θέμα», επιβεβαιώνεται η φήμη ότι ο Βαγγέλης Περρής δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της και η συνεργασία τους έχει λήξει εδώ και ένα μήνα.

Το ίδιο πρόσωπο λέει πως οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι κακές, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι συνεχίζουν να συνεργάζονται μαζί στο «ΟΛΑ». Η απόφαση να φύγει ο Βαγγέλης Περρής από την εφημερίδα ήταν κοινή και χωρίς εντάσεις και οι λόγοι που οδήγησαν στη λήξη της συνεργασίας του δημοσιογράφου με την εφημερίδα είναι ότι τον τελευταίο καιρό οι δραστηριότητές του έχουν διευρυνθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να αρθρογραφεί και στο «Πρώτο θέμα».

Παυλίνα Ντάσιου