Παρελθόν ο Γιώργος Λιάγκας!

Μετά την περσινή Megaλη του αποχώρηση και αυτό το καλοκαίρι έχει σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις για τον γνωστό παρουσιαστή!

 Το περσινό καλοκαίρι σηματοδοτήθηκε από την αποχώρησή του από το Mega. Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτείται από την αποχώρησή του από το «Real Group». Ο λόγος; Ο λόγος όπως θα κατάλαβες ήδη για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν τόσο για το ραδιόφωνο του «Real», όσο και για την «Real News».

Ο Γιώργος Λιάγκας λέγεται πως δεν τα βρήκε στα οικονομικά τόσο με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της ιδιοκτησίας του «Real Group», γι ΄αυτό και αποφάσισε να αποχωρήσει. Παρόλα αυτά όλοι μιλούν για ένα βελούδινο διαζύγιο, για ένα συναινετικό διαζύγιο, μιας και οι δύο πλευρές απλά αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές δημοσιογραφικές διαδρομές.

Αλλωστε, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι και κουμπάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οπότε το ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του.

Οσο για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα του Γιώργου; Εχει αποφασίσει λέει να αφιερωθεί εξ ΄ολοκλήρου στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις στον ΑΝΤ1, ενώ σκέφτεται κάποια στιγμή να δραστηριοποιηθεί κι εκείνος πιο δυναμικά στο διαδύκτιο.

Νάνσυ Νικολαΐδου