Παρασκευή με τουρκικές σειρές και STAR πρεμιέρα!

Το Star Channel ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης τη σειρά "The Vampire Diaries"

ΣΙΛΑ – 21:00 ΜΕGA

Η Σιλά είναι διαλυμένη από τη νέα τραγωδία που ξέσπασε εξαιτίας των εθίμων της φυλής. Η ένταση ανάμεσα σ' εκείνη και τον Μποράν ολοένα και αυξάνεται. Και οι δυο αναζητούν λύσεις για να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση. Επισκέπτονται μαζί το πατρικό της Μεσουντέ… Μετά από το νέο σοκ, η Σιλά παίρνει μια απόφαση…

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – 21:00 ΑΝΤ1

Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν βρίσκεται στο δρόμο για το Βελιγράδι. Η Βασιλομήτωρ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του Σουλεϊμάν για να περιορίσει και πάλι τη Χουρρέμ. Πιστεύει ότι εάν της βρει έναν σύζυγο, θα μπορέσει να την ξεφορτωθεί. Η Χουρρέμ δεν γνωρίζει τα σχέδιά της και γράφει συνεχώς επιστολές στον αγαπημένο της Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν κατευθύνεται στο Βελιγράδι με τον στρατό του. Συζητά με τους αξιωματικούς του τα σχέδια για την πολιορκία. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τη στρατηγική της πολιορκίας και ο Σουλεϊμάν πιστεύει ότι θα πρέπει να ακούσει τη γνώμη όλων, προτού πάρει την τελική απόφαση. Η Χουρρέμ ανακαλύπτει ότι σκοπεύουν να την παντρέψουν με κάποιον και στη συνέχεια να τη διώξουν από το παλάτι. Παθαίνει νευρική κρίση, τους ικετεύει να την κρατήσουν στο παλάτι αλλά έχουν ήδη αποφασίσει να τη διώξουν. Ως τελευταία ελπίδα, τους λέει ότι είναι έγκυος αλλά η Βασιλομήτωρ και το υψηλά ιστάμενο προσωπικό του παλατιού δεν φαίνεται να την πιστεύουν. Ο Οθωμανικός στρατός επιτίθεται στο οχυρό της Ζεμούν. Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν μαθαίνει ότι ο Ούγγρος Βασιλιάς Λάιος βρίσκεται επίσης μέσα στο οχυρό. Το οχυρό καταλαμβάνεται γρήγορα, αλλά ο Σουλεϊμάν δεν θέλει να σταματήσει μέχρι να συλληφθεί ο Λάιος. Ένα ατελείωτο κυνηγητό ξεκινάει μεταξύ του Λάιου και του Οθωμανικού στρατού.

ΑΣΙ – 22:00 ΑΝΤ1

Την ίδια στιγμή που η Αsi δίνει καινούργια κατάθεση στην αστυνομία, ο Αλί συνέρχεται κι έτσι η υπόθεση κλείνει χωρίς άσχημες επιπτώσεις για την Asi. Η τελευταία με με τους γονείς της και τον Ντεμίρ πηγαίνουν να ευχαριστήσουν τον Αλί. Η Μελέκ πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ ο Ντεμίρ, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνο τον Αλί για όσα συνέβησαν, τον προειδοποιεί να απομακρυνθεί από την αδελφή του. Βλέποντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω του προτείνει να γίνουν συνέταιροι με αντάλλαγμα να μην ξαναπλησιάσει την Μελέκ.

THE VAMPIRE DIARIES – 22:00 STAR

Η 17χρονη Έλενα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Η επιστροφή στο σχολείο και την καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει στη φροντίδα της και τον Τζέρεμι, τον 15χρονο προβληματικό αδελφό της.  Η γνωριμία της με ένα νέο παιδί στο σχολείο, τον Στεφάν, αλλάζει τη διάθεσή της και αισθάνεται μετά από πολύ καιρό πως υπάρχει κάποιος, που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι αισθάνεται και τι περνάει. Η Έλενα πιστεύει πως έχει αφήσει πια πίσω τους εφιάλτες. Δεν μπορεί να φανταστεί πως ο εφιάλτης…της κρατάει το χέρι! Ο Στεφάν είναι βρικόλακας αλλά προσπαθεί να ζήσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους ειρηνικά και να καταπολεμήσει την επιθυμία του να γευθεί το αίμα της Έλενας.  Αντίθετα ο αδελφός του Ντέιμον είναι αιμοδιψής, αδίστακτος. Η προσωποποίηση της βιαιότητας. Η σχέση της Έλενα και του Στεφάν δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και η επιθυμία του Ντέιμον να καταστρέψει την πόλη και να κάνει δική του την Έλενα.

Δυο αδέλφια, δυο βρικόλακες σε μια μάχη δίχως έλεος…
– Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, που έχουν γίνει best seller.
– Δημιουργοί οι Λέσλι Μόργκενστεϊν και Μπομπ Λέβι, που υπογράφουν και το επιτυχημένο «Gossip Girl».
– Η σειρά βραβεύτηκε το 2010 από τα People’s Choice Awards ως «νέα αγαπημένη τηλεοπτική δραματική σειρά» ενώ από το 2010 η σειρά και οι πρωταγωνιστές της, έχει λάβει 14 βραβεία στα “Teen Choice Awards”.
– Έχουν γυριστεί ήδη 4 κύκλοι επεισοδίων.